Home Te Koop Appartement 2070 Burcht
Dorpstraat 41-bus-0202
Kaart

Dorpstraat 41-bus-0202

2070 Burcht Appartement Te Koop
183 m² wonen
2 slaapkamers

Het duplex-appartement 'The Attick' in Villa appartement aan de Dorpstraat 41 bus 0202 in B-2070 Zwijndrecht Burcht is een plek vol geschiedenis en mystiek. Gelegen op de twee bovenste verdiepingen van een kasteelvilla, ademt het de sfeer van een plaats waar ooit kostbare familiestukken werden bewaard. De muren van dit appartement lijken hun eigen verhalen te vertellen, en het reikt tot in de nok van het dak, waar de originele houten balken zichtbaar zijn.

Dit schitterende appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping en beschikt over een inkomhal die stijlvol is afgewerkt met maatwerk voor een vestiaire en een gastentoilet. De ruime woon- en leefruimte, gelegd met een nieuw visgraat parket, biedt door grote ramen in de keuken uitzicht op een groen park en toegang tot een zonnig terras van tropisch hardhout; een perfecte plek om te genieten van de zon.

De moderne open keuken, ingericht met hoogwaardige AEG-apparatuur, een natuurstenen werkblad en design kraanwerk, nodigt uit tot gezellig koken. Een prachtige master suite op de onderste verdieping creëert een luxe hotelgevoel en is uitgerust met een en-suite badkamer voorzien van een dubbele marmeren wastafel, inloopdouche en een vrijstaand bad, ideaal om in te ontspannen.

De bovenverdieping heeft nog een volwaardige slaapkamer met de originele balken en maatwerkruimte voor een dressing. Deze kamer geeft toegang tot een tweede terras met zicht op de Schelde. Een aparte luxe badkamer met dubbele marmeren wastafel, inloopdouche en toilet maakt het geheel af.

Extra opbergruimte is beschikbaar in een aparte berging beneden, met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Een privéberging in de kelder is beschikbaar voor aankoop, evenals de optie tot het kopen van een parkeerplaats.

Het appartement is volledig gerenoveerd met behoud van authentieke elementen en voorzien van nieuwe nutsvoorzieningen, technieken, een condensatieketel, dubbele beglazing, en een vernieuwd en geïsoleerd dak. Een lift is ook aanwezig, en het appartement heeft een gunstig energieprestatiecertificaat.

Dit uitzonderlijke en stijlvolle project is gelegen op een gewilde locatie en biedt een unieke woonervaring.

* * *

Dorpstraat 41-bus-0202 - 2070 Burcht - Duplex te koop Villa appartement ‘The Attick’ bevindt zich op de twee bovenste verdiepingen van de kasteelvilla. Hier werden alle kostbare familiestukken bewaard. Bij het betreden van dit appartement voel je dat dit altijd een mythische plaats is geweest met een sterke geschiedenis. Men zegt weleens ‘als de muren konden spreken’, dat is hier zeker op zijn plaats. Dit unieke villa appartement reikt tot in de nok van het dak en wordt gekenmerkt door de originele houten balken.

Dit prachtige duplex-appartement (A8) is gelegen op de tweede en derde verdieping. Inkomhal afgewerkt met prachtig maatwerk voor vestiaire en gastentoilet. Ruime woon- en leefruimte op een nieuwe visgraat parket. Door de grote raampartijen in de keuken genieten we van een groen zicht op het achtergelegen park én krijgen we toegang tot het zonnig terras. Dit wordt zorgvuldig vervaardigd uit tropisch hardhout, een zalige plek om te genieten van de nodige uren zon per dag !

De strakke geïnstalleerde, moderne open keuken nodigt uit om gezellig te kokkerellen en is voorzien van kwalitatieve AEG toestellen. Klassevol afgewerkt met een natuurstenen werkblad en design kraanwerk.

Prachtige master suite beneden met hoog hotel-gevoel is voorzien van een en-suite badkamer met dubbele marmeren wastafel, inloopdouche én vrijstaand bad. Heerlijk om bij weg te dromen !

Op het verdiep nog 1 volwaardige slaapkamer met originele balken en ruimte voor maatwerk/dressing. Deze geeft toegang tot het tweede terras met zicht op de Schelde. Aparte luxe-badkamer voorzien van dubbele marmeren wastafel, inloopdouche en toilet.

Beneden nog een aparte berging met de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Privatieve berging in de kelder kan apart worden aangekocht alsook de mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats.

Volledig vernieuwd met hoogwaardige materialen, met behoud van de authentieke elementen eigen aan het gebouw. Compleet nieuwe nutsvoorzieningen, technieken en een nieuwe condensatieketel. Nieuwe ramen, uiteraard met dubbel glas. Het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd. Lift aanwezig. Gunstige EPC.

Exceptioneel en classy project op gegeerde locatie. Wacht niet te lang!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 549.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1912
Bewoonbare oppervlakte
183 m2
Referentie
RXSJSDOXSDVY
Makelaar Code
13564376
EPC Waarde
100 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€549.000 / Bricks n Stones
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com