Home Te Koop Appartement 2070 Burcht
Antwerpsesteenweg 90-2
Kaart

Antwerpsesteenweg 90-2

2070 Burcht Appartement Te Koop
72 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit instapklare gelijkvloerse appartement in Burcht, ideaal gelegen en voorzien van alle comfort. Het recente appartement heeft een gunstig EPC en het dak is conform de normen. De ruime leefruimte geniet van veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen en gaat over in een volledig uitgeruste open keuken met houten werkblad.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers van respectievelijk 15,5 m² en 10 m². Beide kamers bieden toegang tot de aangename tuin, een echte troef van deze woning. Daarnaast is er ook een ruime garagebox met automatische poort en elektriciteit, die rechtstreeks verbonden is met de tuin van het appartement. Deze garagebox dient verplicht aangekocht te worden voor €29.000.

Elektriciteit is conform en de goede ligging van het appartement is zeker een pluspunt. Bent u geïnteresseerd en wenst u een bezoek ter plaatse in te plannen? Neem dan contact op via 03 337 50 70 of info@vbpartners.be.

De totale aankoopprijs, inclusief registratierechten (3%) en geschatte notariskosten, komt op €245.038. Voor een gedetailleerde berekening van de registratierechten en erelonen kunt u terecht op www.notaris.be.

* * *

Antwerpsesteenweg 90-2 - 2070 Burcht - Instapklaar recent gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en tuin + garage te Burcht!

Dit appartement is zeer strategisch gelegen, rustig doch overal dichtbij!

De indeling is als volgt:

Leefruimte met zeer aangename lichtinval door de grote raampartijen en een volledig ingerichte open keuken. De keuken werd voorzien van alle toestellen en is afgewerkt met een houten werkblad.

Achteraan bevinden er zich twee slaapkamers (15,5 m² / 10 m²), beide kamers geven toegang tot de zeer aangename tuin.

Tot slot beschikt het appartement nog over een ruime garagebox met automatische poort en elektriciteit (verplicht mee aan te kopen aan 29.000€). Rechtstreeks verbonden aan de tuin van het appartement!

Pluspunten:
° Recent appartement
° Gunstig EPC
° Dak conform
° Tuin
° Ruime garagebox
° Goede ligging
° Elektriciteit conform

Heeft u interesse en wenst u graag een bezoek ter plaatse in te plannen? Aarzel niet ons te contacteren op het nummer 03 337 50 70 of via info@vbvastgoed.be. FinancieelAankoop exclusief kosten:€235.000Registratierechten (3%):€7.050Raming Ereloon Notaris*:€2.363Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€245.038* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 235.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
-L0ZTQA0DBL5
Makelaar Code
VVG3210
EPC Waarde
206 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€235.000 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com