Home Te Koop Appartement 2070 Burcht
Kloosterstraat 11
Kaart

Kloosterstraat 11

2070 Burcht Appartement Te Koop
102 m² wonen
2 slaapkamers

Ben je op zoek naar een charmant, instapklaar appartement in Burcht? Dan is dit appartement op de eerste verdieping zeker iets voor jou. Met zijn centrale ligging dichtbij het centrum en belangrijke verkeersaders, is dit appartement in een kleinschalig gebouw perfect gelegen. Het beschikt over een lichte, ruime woonkamer en een open, moderne keuken die toegang biedt tot het eerste terras. Daarnaast zijn er twee grote slaapkamers met rolluiken en toegang tot een tweede, oostelijk gelegen terras. De mooi betegelde badkamer, apart toilet met wastafel en berging maken het plaatje compleet. Bij het appartement hoort ook een garagebox met elektriciteit, die achter het gebouw ligt en optioneel kan worden aangekocht voor 20.000 euro. Het appartement is momenteel verhuurd, wat een mooie kans biedt voor investeerders. Zie je jezelf al wonen in dit instapklare, ruime appartement waar je van rust kan genieten, maar toch dichtbij het centrum van Burcht bent? Kom dan zeker langs en ontdek dit pareltje!

* * *

Kloosterstraat 11 - 2070 Burcht - Ben je op zoek naar een gezellig, instapklaar appartement in Burcht? Lees dan zeker verder!
Dit appartement op de eerste verdieping is zeer centraal gelegen nabij het centrum en belangrijke invalswegen en maakt deel uit van een kleinschalig gebouw. Naast de lichtrijke en ruime woonkamer, en de open en moderne keuken met toegang naar het eerste terras, omvat het nog twee grote slaapkamers (met rolluiken) met toegang naar een tweede terras, ZO gelegen, een mooi betegelde badkamer, een aparte wc met handenwasser en een berging. Als kers op de taart hoort er bij het appartement een garagebox bij voorzien van elektriciteit, gelegen achter het appartementsgebouw die "optioneel" mee kan worden aangekocht voor 20.000 eur.
Op dit moment is het appartement verhuurd wat ook een mooie kans biedt aan beleggers om zeker en vast een kijkje te komen nemen.
Zie jij jezelf al wonen in dit instapklaar en ruim appartement waar je kan genieten van de rust, maar waar je toch dichtbij het centrum van Burcht bent? Kom zeker langs en ontdek dit pareltje!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1975
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
AU9WP7SQBIQG
Makelaar Code
Kloosterstraat 11
EPC Waarde
298 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
In aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€239.000 / De Woninggalerij
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com