Home Te Koop Appartement 6000 Charleroi
BOULEVARD AUDENT 44
Kaart

BOULEVARD AUDENT 44

6000 Charleroi Appartement Te Koop
3 slaapkamers

Gelegen met uitzicht op het Astridpark, bevindt zich dit ruime en lichte appartement met drie slaapkamers en een extra dienstmeisjeskamer op de bovenste verdieping. Dit pand kan zowel voor residentieel gebruik als voor professionals dienen door de mogelijkheid om het in te richten als een kantoorruimte.

Wanneer u binnenkomt in het appartement, dat gelegen is op de vierde verdieping, wordt u verwelkomd door een royale entreehal, compleet met een garderobe en toilet. De volledig uitgeruste keuken biedt comfort en functionaliteit en gaat over in een achterterras, wat zorgt voor extra buitenruimte.

De leefruimte van ongeveer 65 vierkante meter is zeer licht en ruim en heeft een decoratieve open haard en houten vloeren. De nachthal leidt naar drie grote slaapkamers, waarvan één met Franse deuren die toegang geven tot een groot achterterras. Een badkamer maakt de arrangementen van deze verdieping compleet.

Op de zesde verdieping bevindt zich een extra dienstmeisjeskamer en op de tweede kelder is er een bergruimte voor extra opslag.

Het appartement is uitgerust met water, elektriciteit, riolering, centrale verwarming op aardgas, thermostaatkleppen met warmtemeters, een elektrische boiler voor warmwaterproductie, en lift en een deuropener met parlofoon. Het bericht is succesvol verzonden.

* * *

BOULEVARD AUDENT 44 - 6000 Charleroi - Donnant sur le parc Astrid , spacieux et lumineux appartement de 3 chambres (+ 1 chambre de bonne au dernier étage) pouvant convenir soit à usage résentiel soit à usage de profession libérale (bureau) Au 4ème étage (appartement plateau) Grand hall d'entrée avec vestaire et toilette Cuisine meublée et équipée donnant sur une terrasse arrière Très spacieux et lumineux living de +/- 65 m² (parquet) et cheminée décorative Hall de nuit distribuant trois grandes chambres dont une avec porte fenêtre donnant sur une grande terrasse arrière Salle de bains Au 6ème étage: une chambre de bonne (n°3) Au 2ème sous-sols: une cave (n° 5) Equipement: Eau, électricité, égouts, chauffage collectif au gaz naturel, vannes thermostatiques avec calorimètres, boiler électrique pour la production d'eau chaude, ascenseur, ouvre porte, parlophonie
Message envoyé avec succès.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 210.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
PFN8II-B7I73
Makelaar Code
5882242
EPC Waarde
218 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230515023479
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€210.000 / Service Acor
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com