Kaart

1325 Chaumont-Gistoux Appartement Te Koop
225 m² wonen
355 m² perceel
4 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze woning heeft alles wat u nodig heeft voor comfortabel wonen. In de kelder van ongeveer 52 vierkante meter, vindt u genoeg opbergruimte voor al uw behoeften. Het gelijkvloers, dat zich uitstrekt over ongeveer 82 vierkante meter, begint met een uitnodigende inkomhal en biedt aparte toiletten en een garderobe, een eetruimte van ongeveer 20 vierkante meter, een volledig uitgeruste keuken en een ruime woonkamer van ongeveer 38 vierkante meter met houtkachel die uitkomt op het terras en de tuin. Buiten is er voldoende parkeerruimte voor uw voertuigen.

Op de eerste verdieping, die ook ongeveer 82 vierkante meter beslaat, vinden we een nachthal, drie ruime slaapkamers variërend van 16 tot 17,5 vierkante meter en een badkamer met een bad, douche, dubbele wastafel en toilet. Ook is er ruimte voor een kantoor of dressing.

De tweede verdieping van ongeveer 60 vierkante meter huisvest de vierde slaapkamer met een eigen badkamer met ligbad, douche en wastafel, en ingebouwde kasten voor extra opslag. Deze verdieping is ook voorzien van een handige opbergruimte.

Met al deze kenmerken is deze woning niet alleen comfortabel en functioneel, maar ook ideaal gelegen, waardoor het perfect is voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis.

* * *

** Sous-sol (± 52m²) : cave de rangement.

** Rez-de-chaussée (± 82m²) : hall d'entrée - w.c. séparés + vestiaire - salle à manger de ± 20m² - cuisine équipée - spacieux séjour de ± 38m² + poêle à bois donnant sur la terrasse et le jardin - parking extérieur.

** 1er étage (± 82m²) : hall de nuit - chambre 1 (± 16m²) - salle de bains (baignoire, douche, double lavabo et w.c.) - chambre 2 (± 17,5m²) - chambre 3 (± 16m²) - bureau/dressing.

** 2ème étage (± 60m² au sol) : chambre 4 avec salle de bains (baignoire, douche, lavabo) + placards intégrés - pièce de rangement.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
355 m2
Bewoonbare oppervlakte
225 m2
Referentie
0S3FTS5CBH2W
Makelaar Code
5913577
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
-- / Immo Regard
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com