Home Te Koop Appartement 8340 Damme
Veldstraat 36-A-box-6
Kaart

Veldstraat 36-A-box-6

8340 Damme Appartement Te Koop
114 m² wonen
3 slaapkamers

Op zoek naar een ruim appartement op een centrale locatie? Dit appartement in Sijsele, met een bewoonbare oppervlakte van 114 m², zal je zeker bekoren. Het bevindt zich op de tweede verdieping van een residentieel gebouw, makkelijk bereikbaar vanuit Damme, Brugge en de kust.

Bij het binnenstappen word je verwelkomd door een hal met ingebouwde vestiairekast - ideaal voor het opbergen van jassen en schoenen. Verder vind je er een losstaand toilet voor gasten. De woonkamer baadt in het licht dankzij grote ramen en heeft toegang tot een klein balkon - perfect voor je 's ochtends te genieten van een kopje koffie.

De keuken is volledig geïnstalleerd en geeft uit op een gezellig terras. Hier kun je rustig genieten, met uitzicht op de omgeving. Het appartement beschikt ook over een handige berging met plaats voor een wasmachine, drie comfortabele slaapkamers en een badkamer.

Voor extra gemak is er een ondergrondse garagebox beschikbaar voor aankoop (€24.000), groot genoeg voor één auto en voorzien van extra bergruimte.

Het appartement is momenteel verhuurd, wat het ook een uitstekende investeringsmogelijkheid maakt. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op!

* * *

Veldstraat 36-A-box-6 - 8340 Damme - Als u op zoek bent naar een groot appartement op een centrale ligging dan is dit appartement zeker iets voor jou. Ze heeft een bewoonbare oppervlakte van 114 m² en bevindt zich op de tweede verdieping van de residentie. Het appartement is centraal gelegen te Sijsele met goede verbindingen naar Damme, Brugge en de kust.
De indeling is als volgt: inkom met ingemaakte vestiairekast, afzonderlijk toilet, ruime lichtrijke woonkamer met balkon, geïnstalleerde keuken met aansluitend een mooi terras waar u rustig kunt genieten. Verder is er nog een berging met aansluiting voor wasmachine, zijn er 3 slaapkamers en de badkamer.
De ondergrondse garagebox is aan te kopen aan 24.000 euro en biedt parking voor één auto en extra bergruimte.
Het appartement is momenteel verhuurd en kan dus ook de ideale investering worden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Kadastraal Inkomen
€ 679
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
114 m2
Referentie
WZ0VS9UEYTV-
EPC Waarde
128 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230707-0002935570-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€225.000 / Lameire Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com