Home Te Koop Appartement 8420 De Haan
pater vandemoerelaan 65
Kaart

pater vandemoerelaan 65

8420 De Haan Appartement Te Koop
73 m² wonen
2 slaapkamers

Dit prachtige, eigentijdse appartement ligt in de residentie 'Dacor', slechts op een korte wandeling van het centrum en het strand van De Haan. Het appartement is ruim opgezet met twee woonkamers die naadloos overlopen in een open keuken. Bovendien beschikt het over een moderne badkamer met een inloopdouche. Als extra toevoeging biedt het eigendom twee terrassen, ideaal voor het genieten van zonnige dagen. Voor uw gemak zijn alle meubels inbegrepen in de vraagprijs, evenals twee parkeerplaatsen.

De vermelde oppervlaktes zijn indicatief volgens het EPC-attest. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op met Anthony van Wijk via telefoonnummer 0471 59 01 67 of mail naar anthony@immo-belgium.be. Een stedenbouwkundige vergunning is momenteel aangevraagd.

Als u overweegt uw eigen eigendom te verkopen, kunt u ook rekenen op onze expertise. We bieden u graag een gratis taxatie aan.

* * *

pater vandemoerelaan 65 - 8420 De Haan - Eigentijds appartement in residentie 'Dacor', gelegen op een steenworp afstand van het centrum en het strand van De Haan. Het appartement heeft 2 woonkamers, een open keuken, een badkamer met inloopdouche en 2 terrassen. De meubels en 2 parkeerplaatsen zijn ook inbegrepen in de vraagprijs. Oppervlaktes zijn indicatief volgens het EPC-attest. Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Neem contact op met Anthony van Wijk op het nummer 0471 59 01 67 of via anthony@immo-belgium.be. Stedenbouw in aanvraag.

Hebt u zelf een eigendom dat u wenst te verkopen? Ook dan staan wij graag voor u klaar met de nodige expertise en bieden wij u een gratis schatting aan.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
-OHC79F9ZWR-
Makelaar Code
v711C
EPC Waarde
225 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20191107-0002215792-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€259.000 / Immo Belgium
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com