Home Te Koop Appartement 8660 De Panne
Nieuwpoortlaan 142-2
Kaart

Nieuwpoortlaan 142-2

8660 De Panne Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Dit prachtig gerenoveerde appartement te koop is ideaal gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Sint-Idesbald en de Panne. De zee is slechts een aangename wandeling verwijderd, waardoor dit een fantastische opportuniteit is voor kopers die op zoek zijn naar hun droomplekje aan de kust.

Bij binnenkomst van het appartement word je verwelkomd door een ruime living die moeiteloos overloopt in een volledig ingerichte keuken, perfect voor gezellige kookmomenten thuis. Twee comfortabele slaapkamers, elk voorzien van een eigen lavabo, bieden elk hun eigen toevluchtsoord na een dag vol avontuur aan de kust. Een moderne douchekamer en WC zijn ook beschikbaar in het appartement voor je gemak.

Als extra bonus is bij deze woning ook een individuele kelder inbegrepen, ideaal voor het bewaren van strandatributen, fietsen of andere benodigdheden. Met deze eigenschappen heeft deze woning alles om van jouw leefruimte een uniek en comfortabel thuis te maken.

Zoek niet verder dan dit charmante appartement, referentie Leopold III 2, als je op zoek bent naar optimaal woonplezier in een geweldige badplaats.

* * *

Nieuwpoortlaan 142-2 - 8660 De Panne - Dit gerenoveerd appartement is gelegen op slechts enkele minuten van het centrum van Sint-Idesbald en de Panne en op wandelafstand van de zee. Het appartement bestaat uit: living met ingerichte keuken, twee slaapkamers met elk een lavabo, douchekamer en WC. Er is een individuele kelder inbegrepen.  Ref. Leopold III 2

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 155.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
CHTVM-C6RVY6
Makelaar Code
066-3700509
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€155.000 / C21 Lahousse
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com