Kaart

Markt 5

8660 De Panne Appartement Te Koop
86 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit exclusieve nieuwbouwproject, Residentie La Mirage, dat nu te koop staat in De Panne. Deze residentie is een kleinschalig project dat bestaat uit zes harmonieuze appartementen en een luxe penthouse op de bovenste verdieping, perfect gelegen aan de Belgische kust. De moderne, tijdloze architectuur gesierd door een wit-beige gevelsteen, strakke balustrades en grote raampartijen zorgt voor een unieke woonervaring.

Het overvloedige licht stroomt via de ruime raampartijen door naar de open leefruimte van deze prachtige woningen. Daarnaast beschikt elk appartement over een royaal terras aan de achterzijde waar u van 's ochtends tot 's avonds van kunt genieten.

Dit luxueuze appartement, met twee slaapkamers en een vloeroppervlakte van ongeveer 90m², biedt een ruime, lichte en hoogwaardige afwerking met duurzame materialen. Bovendien wordt het hele project gebouwd met de nieuwste technologieën op het gebied van isolatie, ventilatie en beveiliging.

Bij oplevering is het appartement volledig instapklaar, inclusief verlichting. Dankzij een uitgevoerde lichtstudie, is ook de optimale verlichting gegarandeerd. Dat maakt dat in Residentie La Mirage wooncomfort en functionaliteit centraal staan.

Hoewel het gebouw zich in een autovrije zone op de markt bevindt en niet toegankelijk is met de wagen, bestaat er een optie om een nieuwbouw garage aan te kopen in een nabijgelegen project, slechts 50 meter verderop. Hier wordt echt gedacht aan alles om u een zorgeloze woonervaring te bieden.

* * *

Markt 5 - 8660 De Panne - Welkom in dit exclusief nieuwbouwproject op de markt in De Panne. RESIDENTIE LA MIRAGE is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 6 harmonieuze appartementen en 1 luxe penthouse op het vierde verdiep. Een unieke woonervaring op toplocatie aan de Belgische kust. De moderne en tijdloze architectuur wordt voornamelijk opgetrokken in een wit-beige gevelsteen met strakke balustrades en grote raampartijen. Deze zorgen voor veel lichtinval, dat merk je vooral in de open leefruimte. Het appartement heeft een ruim terras achteraan. Hier geniet je van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Het luxe appartement beschikt over 2 slaapkamers en heeft een vloer oppervlakte van +/- 90m². Het appartement is ruim, lichtrijk en hoogwaardig afgewerkt met duurzame materialen. Het volledige project wordt gebouwd, gebruikmakend van de nieuwste technologie op vlak van isolatie, ventilatie en beveiliging. Het appartement is volledig instapklaar opgeleverd, inclusief verlichting. Om een optimale verlichting te voorzien werd hiervoor een lichtstudie uitgevoerd. Je merkt het. Hier staan wooncomfort en functionaliteit centraal. Het gebouw bevindt zich in een voetgangerszone op de markt. Hierdoor is het niet bereikbaar met de wagen en waren inpandige garages geen optie. Een nieuwbouw garage kan optioneel aangekocht worden bij een naburig project, op 50m afstand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 355.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
86 m2
Referentie
GD7WMCPVKHAC
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€355.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com