Kaart

Kapellelaan 6

8660 De Panne Appartement Te Koop
58 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit recentelijk gerenoveerde en lichtrijke appartement dat een sfeer van comfort en luxe uitstraalt. Het ligt aan de voet van de Esplanade, met een adembenemend frontaal zicht op de zee. Als kers op de taart heeft dit appartement op de vierde verdieping ook een ruim terras dat uitkijkt op het bruisende leven van de Esplanade en de zeedijk.

Bij binnenkomst in het appartement word je verwelkomd door een hall die leidt naar een knusse living. Hier kun je genieten van een open keuken die volledig geïntegreerd is in de woonruimte. Het appartement beschikt daarnaast over twee comfortabele slaapkamers die jouw welverdiende rust garanderen.

In de moderne badkamer kun je optimaal ontspannen in het ligbad of onder de douche, beide voorzien van een thermostatische kraan. Een stijlvol lavabomeubel en een hangtoilet maken deze ruimte compleet.

Het appartement is smaakvol ingericht met moderne meubels en bevindt zich in onberispelijke staat. Dit is dus de perfecte plek om te genieten van een zorgeloos verblijf aan de kust.

* * *

Kapellelaan 6 - 8660 De Panne - Recent gerenoveerd lichtrijk appartement voorzien van alle comfort en frontaal zeezicht. Gelegen vlakbij de Esplanade en zeedijk. Het appartement bevindt zich op de 4de verdieping en bestaat uit inkom, hall, knusse living met open keuken, 2 slaapkamers en badkamer met ligbad/douche met thermostatische kraan, lavabomeubel en hangtoilet. Een ruim terras met zicht op de Esplanade en zeedijk. Het appartement is modern bemeubeld en in onberispelijke staat.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 270.000
Kadastraal Inkomen
€ 810
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1993
Bewoonbare oppervlakte
58 m2
Referentie
X4QBMN9JGEBX
EPC Waarde
396 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€270.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com