Kaart

Zeedijk 101

8660 De Panne Appartement
58 m² wonen
1 slaapkamers
€249.000

Ontdek dit lichtrijke hoekappartement, strategisch gelegen op de zeedijk van De Panne tussen de Esplanade en het bruisende stadscentrum. In de directe omgeving vind je diverse horecagelegenheden. Dankzij de centrale ligging op de derde verdieping is het appartement instapklaar en geniet je van een prachtig zijdelings zeezicht vanaf een van de twee ruime terrassen.

De gunstige ligging wordt nog versterkt door de nabijheid van een tramhalte. Het appartement is recent gerenoveerd in 2021 en wordt volledig gemeubileerd verkocht (let op: de TV en decoratieve staanlamp zijn niet inbegrepen).

De indeling van het appartement is als volgt: een uitnodigende inkomhal leidt naar een slaapkamer uitgerust met een stapelbed en een uitschuifbaar bed dat plaats biedt aan drie personen. Daarnaast bevat het appartement een badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. De comfortabele leefruimte is voorzien van een hydraulisch uitklapbaar dubbelbed, en een open keuken.

In de keuken vind je al het nodige bestek en servies, een combi microgolf-oven, een koffiemachine, waterkoker, elektrische kookplaat, dubbele wastafel en een gloednieuwe koelkast met apart vriesvak. Voor de spelenthousiasten is er een speelbox met diverse (strand)spelen op het terras.

Bovendien bestaat de optie tot het huren van een afgesloten garagebox op jaarbasis. Ervaar nu het beste van het kustleven in dit charmante hoekappartement in De Panne.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Zeedijk 101 - 8660 De Panne - Lichtrijk hoekappartement centraal gelegen op de zeedijk van De Panne, tussen Esplanade en het centrum. Diverse horeca in de buurt. Gelegen op de 3de verdieping. Instapklaar. 2 ruime terassen waarvan 1 met ruim zijdelings zeezicht. Vlakbij tramhalte. Recent gerenoveerd in 2021. Dit appartement wordt volledig bemeubeld verkocht (met uitzondering van TV en decoratieve staanlamp). Inkom - slaapkamer met stapelbed + uitschuifbaar bed (plaats voor 3 personen) / kleine kast, badkamer met bad en douche, lavabo en wc, leefruimte met hydraulisch uitklapbaar dubbelbed (geen sofa bed), aangename open keuken met met bestek + servies, combi microgolf-oven, koffiemachine, waterkoker, kookplaat (elektrisch), dubbele wastafel, gloednieuwe frigo met apart vriesvak. Op terras is er een speelbox met diverse (strand)spelen
Mogelijkheid tot huur afgesloten garagebox (per jaar)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1980
Bewoonbare oppervlakte
58 m2
Referentie
HCDSS0UZQTVR
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€249.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com