Home Te Koop Appartement 8660 De Panne
Clos Normandstraat 9
Kaart

Clos Normandstraat 9

8660 De Panne Appartement Te Koop
49 m² wonen
1 slaapkamers

Dit uitnodigende appartement is perfect gelegen in een van de kalme straten van De Panne, te midden van adembenemende historische huizen. Klaar om je nieuwe thuis te worden, ligt het op slechts een minuut wandelen van de zee en tal van eetgelegenheden, en op minder dan vijf minuten van de belangrijkste winkelstraat van Zeeland en de tramhalte.

Gebouwd in 2008 en opgeleverd in 2010, geniet dit goed onderhouden pand nog steeds van een elektrische garantie tot 2035. Het bevindt zich op de tweede verdieping en beslaat een comfortabele oppervlakte van 49m2. De ruime woonkamer, belicht door het zuiden, stroomt naadloos naar een charmant terras van 4m2.

Dankzij het doordachte ontwerp van dit appartement is er een geweldige kamerindeling en luchtcirculatie, waardoor het altijd fris aanvoelt. Het gebouw is goed geïsoleerd dankzij dubbele beglazing en brandwerende deuren, en zelfs de terrasdeur en ramen zijn voorzien van nieuwe muggenhorren van topkwaliteit.

In de periode tussen 2020 en 2022 werden alle apparaten, elektronica en meubels vervangen. De keuken is ruim en functioneel met volledige uitrusting, inclusief een grote Siemens koelkast/vriezer en een All-In-One Siemens oven. Het appartement heeft ook een ruime slaapkamer met een grote inbouwkast en een badkamer met een royale douche, wastafel, toilet en een wasmachine.

Het gebouw biedt een gemeenschappelijke fietsenstalling en aantrekkelijk lage kosten voor honoraria (syndicaat) en belastingen dankzij de bescheiden omvang van het gebouw. Tijdens uw bezoek kunt u alle relevante documenten vrij inkijken.

Let op: GEEN AGENTEN - De verkoop zal rechtstreeks worden afgehandeld in samenwerking met een notaris. Voor informatie of vragen, gelieve te bellen via de 'Bellen' optie zoals opgegeven. E-mails worden niet in behandeling genomen.

* * *

Clos Normandstraat 9 - 8660 De Panne - Dit appartement is gelegen in één van de rustigste straten van De Panne, omringd door prachtige historische huizen. Het is klaar om in te trekken. Een minuut lopen naar de zee en restaurants. Nog geen 5 minuten lopen naar de belangrijkste winkelstraat van Zeeland en tramstation. Bouwjaar 2008, opgeleverd 2010 (elektrische garantie tot 2035). Een lichte woonkamer op het zuiden met een terras van 4m2. Dit goed ontworpen appartement van 49 m² bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een geweldige kamerstroom en luchtcirculatie. Goed geïsoleerd gebouw met dubbele beglazing en brandwerende deuren. De terrasdeur en ramen zijn allemaal voorzien van een nieuw muggenhor van topkwaliteit. Alle apparaten, elektronica, meubels en nog veel meer zijn tussen 2020 en 2022 nieuw aangeschaft. De keuken is volledig uitgerust met een grote Siemens koelkast en vriezer en een All-In-One Siemens oven. Er is een ruime slaapkamer met een grote kastenwand. De badkamer bestaat uit een grote douche, wastafel, toilet en een wasmachine. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling. Gemeenschappelijke honoraria (syndicaat) en belastingen zijn laag vanwege de bescheiden omvang van het gebouw. Tijdens uw bezoek kunt u alle relevante documenten vrij bekijken.
GEEN AGENTEN - De verkoop wordt rechtstreeks afgehandeld in samenwerking met een notaris.
Voor vragen kunt u bellen via de voorziene optie 'Bellen'.
E-mails worden niet verwerkt.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Kadastraal Inkomen
€ 603
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Bewoonbare oppervlakte
49 m2
Referentie
FXDDMDJGR4QV
EPC Waarde
103 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20190324-0002144348-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€199.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com