Kaart

Stationsstraat 30

8540 Deerlijk Appartement Te Koop
180 m² wonen

Ontdek dit kleinschalige nieuwbouwproject in het charmante Deerlijk, strategisch gelegen op slechts 10 minuten van het centrum van Kortrijk en Waregem. Dit mooie project is instapklaar en geniet een uitzonderlijk laag energieverbruik, met een EPC onder de 30 en zonnepanelen voor elk appartement - een ideale woonst of een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid.

De appartementen zijn slim ontworpen, optimaal genietend van natuurlijk licht en praktische ruimteverdeling. Verdeeld over drie verdiepingen, bevat elk niveau drie appartementen die toegankelijk zijn via een gedeelde lift. Ondergronds vind je een parking, terwijl een gemeenschappelijke fietsenstalling ook beschikbaar is voor de bewoners.

Elk appartement beschikt over ruime slaapkamers, een apart gastentoilet en voldoende bergruimte. De woningen zijn volledig geschilderd en afgewerkt en voorzien van een open leefkeuken met alle inbouwtoestellen. Bewonder het gemeubileerde modelappartement en ervaar zelf het uitmuntende woonproject 'De PLukmuur'.

Bovendien ligt dit gebouw rustig aan de achterkant van het complex, weg van de straat. Hierdoor kunnen de bewoners genieten van een prachtig aangelegd groen gebied rondom het gebouw.

Deze appartementen bieden vele voordelen, waaronder een zonnige leefruimte, lage energiekosten conform de doelstellingen 2050, en betaalbaar wonen in een prachtige omgeving. Dit project vormt ook een mooie vastgoedinvestering, met meerdere appartementen beschikbaar voor verhuur.

Interesse gewekt? Neem dan contact op met Ann-Sophie op 0475790367 of via as@waardevolvastgoed.be voor een afspraak ter plaatse.

* * *

Stationsstraat 30 - 8540 Deerlijk - Welkom in Deerlijk! U bevindt zich op 10 minuten van het centrum van Kortrijk en Waregem. Dit zeer goed gelegen kleinschalig nieuwbouwproject is volledig klaar om bewoond te worden. U geniet een van een laag energieverbruik met een EPC onder de 30 en ieder appartement geniet van zijn zonnepanelen. De appartementen zijn uiterst geschikt voor eigen bewoning of voor verhuring.

De appartementen zijn heel praktisch ingedeeld. De gelijkvloerse, eerste en tweede verdieping bestaan elk uit 3 appartementen. Er is 1 gemeenschappelijke lift waarmee u toegang heeft tot de ondergrondse parking. De appartementen zijn stuk voor stuk praktisch ingedeeld, genieten van veel licht en bestaan uit ruime slaapkamers. Elke woonentiteit is volledig geschilderd en is totaal afgewerkt. Er is per woonentiteit een apart gastentoilet en ruime berging. U geniet van een open leefkeuken die van alle inbouwtoestellen is voorzien. Kom het gemeubelde modelappartement bezichtigen en ontdek woonproject 'De PLukmuur'. De keuken sluit aan met de woonkamer. Het gebouw met deze3 appartementen is gelegen aan de achterzijde en heeft dus geen overlast van de straatzijde. Er is een groene aangelegde tuin rondom het gebouw.

Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling en een ondergrondse staanplaats is extra aan te kopen.
Het gebouw is zeer mooi afgewerkt en voorzien van een groene tuin.

Troeven?
- Zonnig appartementen mét zonnepanelen
- BEN-appartement conform de doelstellingen 2050 dus lage energiekosten
- Instapklaar - volledig geschilderd (!)
- Betaalbaar wonen / absoluut een goede investering voor verhuur --> 3* 1 slaapkamer appartement (gelijkvloers, eerste en tweede verdieping)
- Mooie vastgoedinvestering


Interesse? Bel Ann-Sophie 0475790367 of as@waardevolvastgoed.be We maken graag een afspraak ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
180 m2
Referentie
2D-EUGKU5DBJ
Makelaar Code
3689865
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€595.000 / Waardevol Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com