Kaart

8540 Deerlijk Appartement
115 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit unieke, moderne en tijdloze appartement in het centrum van Deerlijk, dat perfect is tot in de details. Met zijn zorgvuldig gekozen materialen, creatieve indeling en hoge afwerkingsgraad onderscheidt deze woning zich van een doorsnee eigendom.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, een privé terras en twee eigen parkeerplaatsen. Wanneer u binnenstapt, wordt u verwelkomd in een hal met vestiaire en gastentoilet. Dit leidt naar een gezellige, lichte woonkamer met grote ramen en een apart salon. De open keuken is fantastisch ingericht met alle gangbare apparaten, aangevuld met een praktische was- en voorraadberging.

De nachthal leidt u naar de drie ruime slaapkamers, waarvan één ingericht is als dressing. De luxe badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en ligbad. Het hele appartement is zeer goed onderhouden.

Extra opbergruimte vindt u in de berging die bereikbaar is via de inrit van de residentie. Het aangelegde terras van maar liefst 27 vierkante meter nodigt uit tot heerlijk vertoeven, en aan de achterzijde vindt u nog twee privé parkeerplaatsen. Daarnaast is er veel parkeergelegenheid in de buurt van de residentie.

Het pand is modern, trendy en klaar om in te trekken, de elektriciteit voldoet aan het AREI en het appartement is energiezuinig. Kortom, een vastgoed topper!

EPC 123 kWh/m² UC2173248
(Ref.SD/24028/K)

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dit modern – tijdloos - appartement gelegen in centrum Deerlijk betreft werkelijk het neusje van de zalm. Absoluut geen-alledaagse eigendom dankzij de zorgvuldig gekozen materialen, de creatieve indeling en de hoge afwerkingsgraad!!

PLUSPUNTEN aan deze topper:
- Drie ruime slaapkamers
- Privaat terras
- Twee private autostaanplaatsen
- Meer info... lees verder!!

Indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, gezellige en lichtrijke woonkamer voorzien van grote raampartijen met apart salon. Fantastisch geïnstalleerde open leefkeuken met alle courante toestellen aanwezig met aansluitend praktische was- en voorraadberging.

De ruime nachthal geeft directe toegang tot de 3 ruime slaapkamers waarvan 1 kamer ingericht als dressing. Luxueuze badkamer met inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en ligbad. Alle ruimtes werden zéér goed onderhouden.

Aan opbergruimte geen gebrek! Er is nog een extra berging aanwezig via de inrit van de residentie.

Het aangelegd terras - van maar liefst 27 m² - maakt het heerlijk vertoeven.

Achteraan het terras treffen nog 2 private autostaanplaatsen. Daarnaast is er nog heel wat parkeerruimte vlakbij de residentie.

TROEVEN: modern, trendy en instapklaar, elektriciteit conform het AREI en energiezuinig!

VASTGOEDTOPPER!

EPC 123 kWh/m² UC2173248
(Ref.SD/24028/K)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
BBD0X1VVMP8A
Makelaar Code
SD/24028/K
EPC Waarde
123 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20190627-0002173248-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com