Home Te Koop Appartement 9800 Deinze
Kortrijkstraat 12
Kaart

Kortrijkstraat 12

9800 Deinze Appartement Te Koop
263 m² wonen
103 m² perceel
3 slaapkamers

Zoek je een ideaal gelegen opbrengsteigendom in het commerciële hart van Deinze? Dan is deze woning, bestaande uit een handelsruimte en twee appartementen, ideaal voor jou. Op het gelijkvloers is er een ruime zaak van 105m² die perfect kan dienen als winkel, horecazaak of kantoorruimte.

De bovenste verdiepingen herbergen twee reeds verhuurde appartementen met een gecombineerde huurinkomst van €1.268 per maand. Deze kunnen gebruikt worden als woonst, uitbreiding van jouw zelfstandige activiteit of simpelweg als investering. Het duplex-appartement heeft wel een renovatieplicht, maar de mogelijkheden zijn eindeloos.

De ligging van dit opbrengsteigendom is uiterst aantrekkelijk. Je bevindt je niet alleen in het centrum van Deinze, dichtbij alle voorzieningen, maar ook op korte afstand van de E17, wat zorgt voor een vlotte verbinding met Kortrijk en Gent. Met andere woorden, de ideale opportuniteit voor jouw zelfstandige activiteit of als investering. Het adres van deze fantasierijke kans? Kortrijkstraat 12 te Deinze.

* * *

Kortrijkstraat 12 - 9800 Deinze - UITERST GUNSTIG GELEGEN OPBRENGSTEIGENDOM bestaande uit een HANDELSRUIMTE EN 2 APPARTEMENTEN in het COMMERCIËLE CENTRUM VAN DEINZE. U beschikt op het gelijkvloers over een HANDELSRUIMTE (105M²), ideaal voor een WINKEL, HORECA-ZAAK OF KANTOORRUIMTE. Op de verdiepingen kan u 2 VERHUURDE APPARTEMENTEN (SAMEN 1.268 EURO/MAAND) terugvinden, die kunnen dienen als UITBREIDING, WOONST OF ALS OPBRENGSTEIGENDOM. Kortom de ideale opportuniteit voor uw ZELFSTANDIGE ACTIVITEIT OF ALS INVESTERING. Gelegen op een UITERST AANTREKKELIJKE LOCATIE nabij alle voorzieningen in het centrum van Deinze en VLOT VERBONDEN MET DE E17 (KORTRIJK-GENT).Adres: Kortrijkstraat 12 te DeinzeRenovatieplicht van toepassing op het duplex-appartement.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 565.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.263
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
103 m2
Bewoonbare oppervlakte
263 m2
Referentie
ZPL5-GWPFHNO
Makelaar Code
9800, Kortrijkstraat 12
EPC Waarde
203 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
14 Feb 2024
€565.000 / Immo Nobels
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com