Home Te Koop Appartement 9800 Deinze
Ommegangstraat 28
Kaart

Ommegangstraat 28

9800 Deinze Appartement Te Koop
76 m² wonen
79 m² perceel
2 slaapkamers

Dit instapklare en energiezuinige 2-slaapkamerappartement, gelegen in het centrum van Deinze, is een echte vondst voor zowel starters als investeerders. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw, op loopafstand van de markt, het station en de grote verkeersaders.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal met gastentoilet. Vanuit hier kom je terecht in de lichte en ruime woonkamer die naadloos aansluit op de volledig uitgeruste keuken. Deze keuken biedt je al het moderne comfort dat je nodig hebt. Bovendien heb je vanuit de keuken toegang tot een heerlijk balkon.

Verder beschikt het appartement over een praktische badkamer met wastafelmeubel en douche en twee ruime slaapkamers. Een handige berging met wasmachineaansluiting maakt dit comfortabele appartement compleet. Extra fijn is de gemeenschappelijke fietsenberging. Ook is er de mogelijkheid om een parkeerplaats bij te kopen voor €12.500.

Voor investeerders biedt dit appartement een nettorendement van bijna 4%. Starters kunnen profiteren van een korting van €2.800 op de registratierechten!

Ben je geïnteresseerd om dit mooie appartement jouw nieuwe thuis of ideale investering te maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging via info@excellent-vastgoed.be of 09 380 09 74.

* * *

Ommegangstraat 28 - 9800 Deinze - Ontdek dit instapklaar en energiezuinig 2-slaapkamerappartement gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw centrum Deinze, op wandelafstand van de Markt, het station en de belangrijkste invalswegen.
We betreden dit appartement via de inkomhal met gastentoilet. De ruime, lichtrijke leefruimte staat naadloos in verbinding met de ingerichte keuken, voorzien van alle modern comfort. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon.
De badkamer met lavabomeubel en douche, 2 ruime slaapkamers en praktische berging met aansluiting voor wasmachine, maken dit appartement compleet. Bovendien is er ook een gemeenschappelijke fietsenberging en de mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats aan €12.500.
Dit appartement is een echte opportuniteit voor zowel investeerders (NETTO rendement van bijna 4%) of voor starters (KORTING van €2.800 op de registratierechten!)
Interesse om van dit appartement uw nieuwe thuis of perfecte investering te maken?
Neem alvast snel contact met ons op via info@excellent-vastgoed.be of 09 380 09 74 om een afspraak in te plannen!



Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 195.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Grond oppervlakte
79 m2
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
1ASF22TUG4GC
Makelaar Code
4080
EPC Waarde
97 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20231212-0001832732-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
14 Feb 2024
€195.000 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com