Home Te Koop Appartement 9800 Deinze
Tolpoortstraat 80-5
Kaart

Tolpoortstraat 80-5

9800 Deinze Appartement Te Koop
105 m² wonen

Op zoek naar een nieuwe, heldere en ruime duplex in het hart van Deinze? Dit prachtige appartement is ideaal gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer, en biedt bovendien een vlotte verbinding met autosnelwegen en invalswegen. Deze unieke woonruimte opent met een inkomhal die je leidt naar de lichtrijke leefruimte. Hier kun je genieten van toegang tot een terras, perfect voor zonnige middagen en zachte avonden. De ingerichte keuken, ook voorzien van een terras, is perfect voor kookliefhebbers. Het appartement beschikt ook over twee comfortabele slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met een ligbad, inclusief douchewand, en een wastafel verwerkt in het meubilair. Extra berging is ook voorzien. Een belangrijke troef van dit appartement is de centrale ligging, maar ook de mogelijkheid tot aankoop van een garage voor een extra €30.000. Bovendien is dit pand een ideale investering, aangezien het momenteel al verhuurd is. Met deze prachtige duplex in Deinze kan je genieten van alle stadsvoordelen binnen handbereik.

* * *

Tolpoortstraat 80-5 - 9800 Deinze - In het hartje van Deinze vinden we dit nieuwe duplexappartement. Winkels, scholen, openbaar vervoer, ... in de nabije omgeving. Vlotte bereikbaarheid naar de autosnelwegen en invalswegen.
Het duplexappartement omvat een inkomhal, lichtrijke leefruimte met terras, ingerichte keuken met terras, berging, 2 slaapkamers, toilet en badkamer met ligbad (met douchewand) en lavabo in meubel verwerkt.

Troeven: Centrale ligging Mogelijkheid tot aankoop garage (+ 30.000 EUR) Ideaal als investering. Momenteel reeds verhuurd.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
7R7F7SNLVJLX
EPC Waarde
111 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240305-0003151723-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€295.000 / Immo Francis De Meester
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com