Home Te Koop Appartement 9200 Dendermonde
Scheepswerfstraat 31
Kaart

Scheepswerfstraat 31

9200 Dendermonde Appartement Te Koop
210 m² wonen

Ontdek dit charmante pand, gelegen aan het pittoreske dorpsplein van Baasrode, waar alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Van gezellige horeca tot de lokale bakker, bank en apotheker, alles is slechts een korte wandeling verwijderd. Ook scholen en een krantenwinkel bevinden zich in de directe omgeving.

Een ware parel in het aanbod; dit huis onderscheidt zich door de riante leefruimte met meer dan 210 vierkante meter bewoonbare oppervlakte. Er is voldoende ruimte voor iedereen, met potentieel voor maar liefst zes slaapkamers.

De woning is uitgerust met centrale verwarming en een conforme elektrische installatie. Het gelijkvloers telt naast een ruime open keuken, ook een grote leefruimte die uitgeeft op een prachtig terras. Op de eerste verdieping vinden we twee kamers en de tweede verdieping biedt ruimte voor nog eens vier slaapkamers.

U heeft de mogelijkheid om een garage bij te kopen en er is een afzonderlijke inkom zonder gemeenschappelijke kosten. Een bijkomende troef is de energiezuinigheid van de woning met een EPC van 144 kWh/m², resulterend in label B.

En last but not least, geniet u zowel binnen als buiten van het uitzicht op het levendige dorpsplein.

Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op via tom@immotijl.be of bel naar 052690691.

* * *

Scheepswerfstraat 31 - 9200 Dendermonde - Een pareltje aan het pittoreske dorpsplein van Baasrode – op wandelafstand van horecazaken, bakker, bank, apotheker, krantenwinkel en scholen. Deze eigendom onderscheidt zich met een zeer grote bewoonbare oppervlakte (+210 vierkante meter) en kan tot liefst 6 (!) kamers tellen.

Overal is er centrale verwarming. CONFORME elektrische installatie. Indeling: twee kamers op de eerste verdieping, grote leefruimte en open keuken met uitzicht op terras. Tot vier (!) kamers mogelijk op tweede verdieping. Tevens mogelijkheid tot aankoop garage.

Aparte inkom en geen gemeenschappelijke kosten. Extra troef is de energiezuinigheid (EPC van 144 kWh/m² - label B) en het ronduit prachtige terras met uitzicht op het dorpsplein. Meer info en bezoeken: tom@immotijl.be of 052690691.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 385.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
210 m2
Referentie
SRMOFVJ5J-BB
Makelaar Code
5911976
EPC Waarde
144 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€385.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com