Home Appartement 9200 Dendermonde
Burgemeester Potiaulaan 50-1
Kaart

Burgemeester Potiaulaan 50-1

9200 Dendermonde Appartement
139 m² wonen
169 m² perceel
€215.000

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement in het centrum van Sint-Gillis-bij-Dendermonde, met de luxe van een bijhorende handelsruimte? Stop dan met zoeken, want deze eigendom heeft alles wat je nodig hebt!

Dit ruime appartement kenmerkt zich door een goede indeling en de centrale ligging. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een royale handelsruimte van 34m² met een apart toilet erbij. Deze ruimte biedt tal van mogelijkheden en kan eveneens gebruikt worden als opslagruimte of extra slaapkamer.

Betreed je het appartement op de eerste verdieping, dan kom je via de inkomhal in een lichte en ruime woonkamer van 36m² met een volledig uitgeruste open keuken. Daarnaast beschikt het appartement over een bureauruimte en slaapkamer, en een badkamer met toilet en ligbad. Als kers op de taart heb je er ook nog twee ruime terrassen tot je beschikking.

Dit appartement kan ook een uitstekende investering zijn als opbrengsteigendom. Je kunt contact met ons opnemen om het rendement te bespreken. Bij aankoop kun je bovendien profiteren van een korting op de registratierechten van €2.800.

Extraatje: het pand heeft een garage met individuele staanplaatsen. Deze kunnen optioneel worden aangekocht voor een bedrag van €10.000 per plaats.

Ben jij degene die dit pand ideaal zou vinden? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Burgemeester Potiaulaan 50-1 - 9200 Dendermonde - Ben je op zoek naar een centraal gelegen, instapklaar appartement met bijhorende handelsruimte te Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Zoek niet verder!

Het appartement is ruim, heeft een goede indeling en centrale ligging. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars!

Indeling:
GV: op de gelijkvloerse verdieping vinden we een ruime handelsruimte (34m²) met bijhorende toilet (2m²) die veel mogelijkheden biedt. Deze ruimte kan eventueel ook dienen als stockage ruimte of extra slaapkamer.
1eV: het appartement is terug te vinden op de eerste verdieping van het appartementsgebouw. Via de inkomhal (6m²) heeft u toegang tot de lichtrijke, ruime woonkamer (36m²) met een volledig uitgeruste open keuken. Verder vindt u een bureauruimte (6m²) en de slaapkamer (12m²). De badkamer (5m²) is voorzien van een toilet en een ligbad. Bovendien beschikt het appartement nog over twee ruime terrassen (8-6m²).

Het appartement kan dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken.

Bij aankoop van dit appartement is het mogelijk gebruik te maken van een korting op de registratierechten van €2.800.

Het pand beschikt ook over een garage met individuele staanplaatsen. Deze kunnen optioneel worden aangekocht voor een bedrag van 10.000 euro per staanplaats.

Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1982
Grond oppervlakte
169 m2
Bewoonbare oppervlakte
139 m2
Referentie
1YX6L86949AW
EPC Waarde
266 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230609-0002895432-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€215.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com