Home Te Koop Appartement 9200 Dendermonde
Hullekenstraat 135-1
Kaart

Hullekenstraat 135-1

9200 Dendermonde Appartement Te Koop
140 m² wonen
444 m² perceel

Als u op zoek bent naar een instapklaar appartement met drie slaapkamers, dan hebben wij precies wat u zoekt! Dit onlangs gerenoveerde appartement is volledig klaar om in te trekken, compleet met grote raampartijen die het huis heerlijk licht en ruim maken. Een bijgeleverde parkeerplaats maakt het pakket compleet.

Wanneer u het appartement betreedt via de inkomhal van 11 vierkante meter, wordt u doorverwezen naar een apart toilet en een vestiaire kast. Vanuit de hal komt u terecht in een uitgestrekte, lichtrijke woonkamer van 58 vierkante meter, voorzien van een gezellige zithoek en een volledig uitgeruste open keuken. Grenzend aan de keuken vindt u een handige bergruimte van 5 vierkante meter.

De woning beschikt over drie ruime, volwaardige slaapkamers van respectievelijk 19, 16 en 10 vierkante meter, allen badend in natuurlijk licht. De badkamer van 5 vierkante meter is uitgerust met een ligbad en een badkamermeubel met dubbele spoelbak.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een ruim terras van 35 vierkante meter, de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtendzon.

Dit appartement is ook een ideale investering met een netto-rendement van 3,8%. Bovendien wordt het pand geleverd met een aparte garagebox van 15 vierkante meter die optioneel kan worden aangekocht voor een bedrag van 24.000 euro.

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement? Neem dan zeker contact met ons op en ontdek hoe dit appartement uw nieuwe thuis kan worden!

* * *

Hullekenstraat 135-1 - 9200 Dendermonde - Bent u op zoek naar een instapklaar appartement met drie slaapkamers? Wij hebben wat u zoekt!

Het appartement is volledig instapklaar en recent gerenoveerd. Dankzij de grote raampartijen, valt er enorm veel licht binnen, en heb je een ruim en gezellig gevoel. Er is bovendien een bijhorende garagebox, die optioneel bij aangekocht kan worden.

Indeling:
- 1steV: via de inkomhal (11m²), met aansluitend een apart toilet en vestiaire kast, komen we in de grote lichtrijke woonkamer (58m²) met gezellige zithoek en volledig uitgeruste open keuken. Aangrenzend is er nog een handige bergruimte (5m²).
In het appartement zijn er drie volwaardige ruime slaapkamers aanwezig (19-16-10m²) met voldoende lichtinval. De badkamer (5m²), beschikt over een ligbad en badkamermeubel met dubbele spoelbak.

Aangrenzend aan de living vinden we nog een ruim terras (35m²)

Dit appartement is eveneens ideaal als investeringspand. Met een netto-rendement van 3,8%, is dit een zeer interessante investering.

Het pand beschikt ook over een aparte garagebox (15m²), die optioneel dient worden aangekocht voor een bedrag van 24.000 euro.

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement? Aarzel niet ons te contacteren!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 947
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
444 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
XUZ9HKC5NAG7
EPC Waarde
176 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240227-0003157064-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€275.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com