Kaart

Broekkouter 9-5

9200 Dendermonde Appartement Te Koop
73 m² wonen
863 m² perceel
1 slaapkamers

Welkom bij dit lichtrijke, instapklare appartement met een royaal terras dat is gelegen in Baasrode, uw droomplek waar u volop kunt genieten van licht en ruimte. Als u binnenstapt in dit appartement op de tweede verdieping, komt u terecht in een open keuken van 8m2, uitgerust met moderne apparatuur. Dit vormt samen met de ruime leefruimte van 26m2 het hart van het appartement. Grote ramen garanderen de aanwezigheid van natuurlijk licht waardoor elke dag een zonnige dag lijkt.

Ook aan nachtrust is gedacht met een ruime slaapkamer van 12m2. De comfortabele badkamer en het royale terras van maar liefst 21m2 maken dit appartement helemaal af. Daarnaast wordt nog extra gemak geboden door een handige berging en een parkeerplaats. En dat alles op een toplocatie!

Opmerkelijk aan dit prachtige appartement is de vrijstelling van de renovatieverplichting omdat het een energiezuinige woning betreft. Een ander groot voordeel is dat de elektriciteit ook volledig conform is.

Klaar om dit droomappartement te ontdekken? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of plan uw bezichtiging via onze website of bel ons op het nummer 052.46.38.03. We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in uw perfecte thuis. Tot snel!

* * *

Broekkouter 9-5 - 9200 Dendermonde - Omschrijving LICHTRIJK INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET RUIM TERRAS TE BAASRODE Ontdek uw droomappartement op de tweede verdieping: een oase van licht en ruimte. De open keuken (8m2), compleet met moderne apparatuur, vormt samen met de ruime leefruimte (26 m2) het centrum van het appartement. Grote ramen zorgen voor de aanwezigheid van natuurlijk licht. Geniet van een ruime slaapkamer (12 m2), een comfortabele badkamer en een royaal terras van maar liefst 21 m². Een handige berging en een parkeerplaats bieden extra gemak. Mis deze kans niet om comfortabel te wonen op een toplocatie.

Dit prachtige appartement is daarbij ook VRIJGESTELD van de renovatieverplichting (energiezuinig)! De elektriciteit is ook CONFORM.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en plan uw bezichtiging via onze website of op het nummer 052.46.38.03. Uw perfecte thuis wacht op u! Tot snel!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 215.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Grond oppervlakte
863 m2
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
XD7HH46OQGAV
Makelaar Code
Broekkouter 9 bus 5, Dendermon
EPC Waarde
164 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220414_0002582339_RES_1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€215.000 / Uw-Huis.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com