Kaart

Statieplein 32-2

9200 Dendermonde Appartement Te Koop
111 m² wonen

In het hartje van Dendermonde ligt dit te renoveren appartement met ruime garage klaar voor een nieuw leven. Bij binnenkomst op het gelijkvloers word je begroet door een ruime veranda die toegang biedt tot verschillende functionele ruimtes: een berging, badkamer en een indrukwekkend groot terras - perfect voor zomerse barbecues of een rustige namiddag in de zon.

Het hoogtepunt van deze woning is zonder twijfel de uitzonderlijk grote garage, ideaal voor klusjesmannen of als extra opslagruimte. De eerste verdieping herbergt de keuken, die naadloos aansluit op de woonkamer, en de mogelijkheid tot twee slaapkamers.

Ligging is een andere troef van dit appartement. Het bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het station van Dendermonde en op wandelafstand van het bruisende stadscentrum. Maak een wandeling door de stad of ontdek de vele plaatselijke winkels en restaurants, allemaal binnen handbereik.

Ben je benieuwd om het potentieel van dit charmante appartement zelf te ontdekken? Neem dan contact op met ons op 052/690.691 of mail naar tiny@immotijl.be voor meer info of om een bezoek te plannen.

* * *

Statieplein 32-2 - 9200 Dendermonde - Op te knappen appartement met ruime garage!

Dit op te knappen appartement beschikt op het gelijkvloers over een ruime veranda, berging, badkamer, ruime garage en terras. Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken met aangrenzend de woonkamer en mogelijkheid tot 2 slaapkamers. Grote troef is de zeer grote garage en de gunstige locatie, nabij het station van Dendermonde en op wandelafstand van het centrum.

Voor meer info en/of een bezoek: 052/690.691 of tiny@immotijl.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1959
Bewoonbare oppervlakte
111 m2
Referentie
1BJ6LLD7ITD9
Makelaar Code
5913456
EPC Waarde
947 kWh/m2
EPC Label
F
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€175.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com