Kaart

Molenstraat 1-4

9200 Dendermonde Appartement Te Koop

Dit prachtige appartement, gelegen in het hart van Dendermonde, biedt een unieke woonervaring. Met een kwalitatieve afwerking en een weloverwogen indeling - inclusief leefruimte, open keuken, badkamer, berging en slaapkamer - is comfort verzekerd. Het terras biedt een mooi uitzicht op het Heldenplein.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw uit 2016, voorzien van een lift. Het voldoet ruimschoots aan de huidige normen met een conforme elektrische keuring en een uitstekende energiescore (E67 – label B).

De ligging is een grote troef: rustig maar toch centraal, op slechts 30 seconden lopen van de Brusselsestraat en het Heldenplein. Zo bevinden winkels, horeca en openbaar vervoer zich vlakbij.

Momenteel is het appartement verhuurd, wat het ook een perfecte investering maakt. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op via 052 690 691 of tom@immotijl.be.

* * *

Molenstraat 1-4 - 9200 Dendermonde - Appartement in hartje Dendermonde!

Wonen in het hart van Dendermonde? Dit appartement met 1 slaapkamer in de Molenstraat is niet alleen goed gelegen, maar ook bijzonder kwalitatief afgewerkt. Indeling: leefruimte en mooie open keuken, badkamer, berging en slaapkamer. Er is tevens een terras aanwezig, met uitzicht op het Heldenplein.

Het appartement situeert zich op de tweede verdieping (lift aanwezig). De kleinschalige meergezinswoning dateert uit 2016 en voldoet dus ruimschoots aan de huidige normen: conforme elektrische keuring en uitstekende energiescore (E67 – label B). Grote troef naast de afwerking: rustig gelegen maar tegelijk op 30 seconden stappen van Brusselsestraat en Heldenplein – wat maakt dat talloze winkels, horeca en openbaar vervoer zich letterlijk vlakbij bevinden.

Het appartement is momenteel verhuurd en aldus ook een perfecte opbrengsteigendom. Meer info en bezoeken: 052 690 691 of tom@immotijl.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
EOLI1ZGQGVV8
Makelaar Code
5949835
EPC Waarde
136 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€199.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com