Home Te Koop Appartement 2100 Deurne
Eikblokstraat 41
Kaart

Eikblokstraat 41

2100 Deurne Appartement Te Koop
90 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit modern en instapklare twee slaapkamer appartement met terras, op een ideale locatie nabij het prachtige Rivierenhof. Dit charmante appartement, met een uitstekende energieprestatie (EPC B) is gelegen op de bovenste etage van een recent gebouw en wordt zorgvuldig onderhouden. Het bevindt zich op een toplocatie, op slechts een paar minuten wandelen van het prachtige Rivierenhof. Hier kunt u genieten van de rustige groene omgeving, terwijl u toch dicht bij het bruisende stadsleven bent. Alle voorzieningen zoals winkels, parken, scholen, horeca, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen zijn in de nabije omgeving te vinden. Dit maakt deze woonst de ultieme plek voor een perfecte balans tussen werk en privé.

Het appartement nodigt u uit via de inkomhal die is voorzien van een veiligheidsdeur. Verder bevat het appartement een apart gastentoilet, een wasruimte en voldoende bergruimte, ideaal voor schoonmaakspullen of extra voorraad. De technische ruimte huisvest onder andere een recente HR CV-ketel (2022) en een regelbaar ventilatiesysteem.

De ruime leefruimte, doordrenkt met natuurlijk licht, straalt gezelligheid uit en leent zich perfect tot elk interieur type. Het appartement is voorzien van airconditioning en een videofoon. Een stijlvolle open keuken, perfect geïntegreerd in de leefruimte, zorgt ervoor dat u altijd in contact kunt blijven met uw gezelschap.

Het appartement beschikt over twee volwaardige slaapkamers, elke met de mogelijkheid om op maat gemaakte kasten te implementeren. De master-bedroom is uitgerust met airconditioning en tv-aansluiting. De rustiek ingerichte badkamer heeft een ligbad en douche combinatie, een dubbel wastafelmeubel met voldoende opbergruimte, een spiegel met ingebouwde verlichting en een handdoekradiator.

Grenzend aan de leefruimte bevindt zich het zonnige terras, ideaal georiënteerd naar het zuidoosten. Het is de perfecte plek om te genieten van een zomerse aperitief of een heerlijke maaltijd. Daarnaast beschikt het appartement over een grote privékelder, perfect voor extra opslag en eventueel ook de plaatsing van een extra vriezer of wasmachine.

Enkele extra voordelen van dit appartement zijn: een hoge Mobiscore (9.1/10), EPC B-certificatie, individuele meters, conforme elektriciteit, airco in zowel de woonkamer als de master bedroom, lage KI, een recente verwarmingsketel (2022), een ventilatiesysteem, hoogrendementsbeglazing en een eigen terras en kelder. Mis deze prachtige kans niet en bekijk dit instapklare appartement vandaag nog!

* * *

Eikblokstraat 41 - 2100 Deurne - Instapklaar, lichtrijk 2 slaapkamer appartement met airco nabij Rivierenhof!Dit modern appartement met gunstig EPC (B) ligt op de 3de (bovenste) verdieping van een recent (2010), kleinschalig gebouw en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Met een toplocatie, op wandelafstand van het prachtige "Rivierenhof", kan u zowel genieten van een groene omgeving alsook van de nabijheid van het bruisende stadsleven. Winkels, parken, scholen, horeca-zaken, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen zijn slechts een boogscheut verwijderd. Kortom, deze woonst is de ultieme plek voor een optimale balans tussen werk- en privéleven. Mis deze mooie kans zeker niet! Inkom-/nachthal, toilet & wasruimte/berging: U betreedt dit energiezuinig appartement via de inkomhal met veiligheidsdeur. Hier bevindt zich ook het aparte gastentoilet met onderhoudsvriendelijk hangmodel en handenwasser. Het appartement beschikt over een aparte wasruimte, zodanig de wasmachine en droogkast niet in de keuken of badkamer moeten staan. Hier heeft u bovendien nog veel extra opbergruimte, ideaal voor het kuisgerief en/of extra voorraad. Dit is tevens de technische ruimte waar onder meer de zekeringkast, de recente HR CV-ketel (2022) en het regelbaar ventilatiesysteem werd ondergebracht. Leefruimte & keuken:De omvangrijke leefruimte geniet een mooie natuurlijke lichtinval en ademt gezelligheid. De woonkamer leent zich perfect tot elk interieur en is voorzien van een airco en videofoon. De stijlvolle open keuken werd subtiel geïntegreerd in de leefruimte en staat u toe om steeds in contact te staan met uw gezelschap. De keuken omvat een keramisch kookvuur, dampkap, oven, koelkast met vriesvak, anderhalve spoelbak, en last but not least, een vaatwasser. Slaapkamers & badkamer:U beschikt over 2 volwaardige slaapkamers met elk de mogelijkheid om maatkasten te implementeren. De master-bedroom is bovendien uitgerust met airco en TV-aansluiting. De rustieke badkamer voorziet in ligbad/douche-combinatie, een dubbel wasmeubel met voldoende opbergruimte, spiegel met ingewerkte verlichting en een handdoek-radiator. Terras & kelder: Aanpalend de leefruimte situeert zich het zonovergoten, zuidoost-gericht terras. De ultieme plek om in alle rust te kunnen genieten van een zomers aperitief of een lekkere maaltijd. Licht en elektriciteit kan eenvoudig worden voorzien. Een grote privatieve kelder is inbegrepen. Hier kan u enorm veel gerief opbergen, maar ook een extra vriezer kan hier worden ondergebracht. Indien gewenst kan u hier eveneens de wasmachine en droogkast plaatsen zodoende u de wasruimte in het appartement zelf, anders kan benutten. Extra troeven: Mobiscore: 9,1/10 - EPC B - Individuele meters - Elektriciteit conform - Airco (2x) - Instapklaar - Laag KI - Ventilatiesysteem - HR beglazing - Terras en kelder

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 245.000
Kadastraal Inkomen
€ 555
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
O851MKRZD3IV
EPC Waarde
157 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€245.000 / Coprimmo
26 Mar 2024
€255.000 / Coprimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com