Home Te Koop Appartement 2100 Deurne
Fredegandus van Rielstraat 44



immo Kaart

Fredegandus van Rielstraat 44, 2100 Deurne

Appartement Te Koop in Deurne
95 m² wonen
177 m² perceel
2 slaapkamers

Fredegandus van Rielstraat 44 - 2100 Deurne - Een lichte, ruime plek waar je zo in kunt, net buiten de stad? Dat vind je hier, in dit fijne, verzorgde hoekappartement met z’n twee kamers en grote leefruimte van ruim 41 m². Handig: de garage kan je optioneel mee aankopen (€25.000), als je wilt.
In een kleinschalig hoekgebouw met slechts 6 units, vind je op de eerste verdieping dit fijne appartement waar je zo in kunt. Je komt er binnen in de centrale inkomhal, met een apart gastentoilet en een wasberging meteen rechts van je. Links heb je eerst slaapkamer nummer een, op een laminaatvloer en met een grote troef: de toegang tot het overdekte oostgerichte terrasje, met plaats om een klein tafeltje met twee stoelen te zetten. Daarnaast heb je de betegelde badkamer, die een grote inloopdouche heeft – mét ronde spiegel- , een lavabomeubel met een blad in natuursteen, veel kastruimte, een handdoekendroger en automatische verluchting.
Superlichte XL-leefruimte Dé eyecatcher van het appartement bevindt zich verderop: de grote, lichte leefruimte van maar liefst 41m² die zich uitstrekt over de hele hoek. Dat betekent dus: veel ramen met zonneschermen, een mooie doorlopende laminaatvloer en zicht op een groen grasveldje vlak voor je deur. Je hebt hier heel wat plaats om een groot salon en een eettafel te installeren. Vanuit de leefruimte heb je ook toegang tot de master bedroom, die een mooie laminaatvloer heeft , zicht op het groene grasveldje én een kleerkast. De praktische, betegelde keuken in L-vorm bevindt zich naast de leefruimte en heeft een werkblad in natuursteen en donkergrijze kastfrontjes. Je hebt hier een gasfornuis, een dampkap, een dubbele inox spoelbak, oven (2022), vaatwasser, plaats voor een koelkast en een diepvriezer en heel wat kastruimte. Je hebt hier bovendien ook nog een aparte, hoge tafel die kan dienen als extra werkblad.
Net buiten de stad & vlakbij het Rivierenhof en de Ring Je woont hier net buiten de stad, vlakbij het Rivierenhof én de Ring. Met allerlei openbaar vervoer voor de deur ben je zo de stad in en weer uit. Je hebt hier keuze uit heel wat supermarkten en buurtwinkels, en ook Fort 2 in Wommelgem is niet veraf.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 895
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1996
Grond oppervlakte
177 m2
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
BTQBY6OJL-QB
Makelaar Code
12579
EPC Waarde
104 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240216-0003132164-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
30 Apr 2024
€229.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com