Home Appartement 2100 Deurne
Herentalsebaan 648



immo Kaart

Herentalsebaan 648, 2100 Deurne

Appartement in Deurne
85 m² wonen
2 slaapkamers
€239.000

Herentalsebaan 648 - 2100 Deurne - Zoek je een instapklaar appartement, met lichte ruimtes, tijdloze materialen, twee slaapkamers en een ruime, zonnige stadskoer? Dan is dit iets voor jou. De toplocatie in Deurne, vlakbij allerlei winkels, openbaar vervoer en parken krijg je er zo bij.
In een netjes gerenoveerd, hagelwit gebouw, net tegenover de Albert Heijn, stap je via de gemeenschappelijke inkomhal het gelijkvloers appartement binnen in de centrale hal, waar alle ruimtes op uitkomen. Bonus: de prachtige parketvloer die je hier zit, loopt door over het héle appartement!
Mega leefruimte en zuiderse tuin-zonder-onderhoud Meteen rechts ga je de lichte leefruimte met open keuken binnen, die je met z’n 45 m² gerust riant mag noemen. Je hebt hier dus heel wat plaats voor een eethoek en een groot salon met zicht op de binnenkoer, die je via het kamerbrede schuifraam op wandelt. De koer heeft een strakke grijze tegelvloer, met aansluiting voor water en elektriciteit. Met enkele exotische grote planten in potten tegen de achtergrond van friswitte crepi, heb je hier in geen tijd een superdeluxe buitenplek met zuiderse vibes te pakken. Buitensalonnetje en guirlande erbij en klaar is je outdoor lounge.
De keukenwand achteraan is tijdloos en praktisch, met z’n witte kastfrontjes, zwart melamine werkblad en spatwand met toffe witte metrotegeltjes. Je hebt hier een makkelijk schoon te maken elektrisch vuur, dampkap, een spoelbak en een vaatwasser, een ingebouwde koelkast, diepvriezer, oven, moicrogolfoven, en heel wat kastruimte.
Weer in de hal, heb je de nette badkamer, met een prachtige lichtgrijze tegel die werd gebruikt om de hele ruimte te betegelen. Je hebt hier een inloopdouche, een toilet, handdoekendroger en een breed lavabomeubel met grote schuiven. Je hebt hier ook aansluiting voor was en droog.
De twee slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde, waardoor ze baden in een zee van licht. Extra fijn is hier de warme parketvloer, wat je bed uitkomen meteen een tikje aangenamer maakt…
Absolute toplocatie in Deurne Je woont hier op de grens van Borsbeek, Deurne en Wommelgem, op een centrale locatie dichtbij de stad. Het rond punt van Wommelgem met z’n oprit richting E313 en E34 is niet veraf, maar je neemt van hieruit ook makkelijk het openbaar vervoer richting ’t stad. Ook voor groen hoef je nooit ver, want je kunt hier kiezen uit het fort van Borsbeek, het Te Boelaerpark, Boekenbergpark of het mooie Rivierenhof, allemaal op fietsafstand! Slagers, bakkers, apothekers genoeg in de buurt… en zelfs een Albert Heijn aan de overkant van de straat, wat wil je nog meer?

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
8C03A3N-1LU8
Makelaar Code
12174
EPC Waarde
199 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230907-0002983132-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Info aangevraagd
Verkavelingsvergunning
Info aangevraagd
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
30 Apr 2024
€239.000 / Immovasta
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com