Home Appartement 3590 Diepenbeek
Poststraat 26-2
Kaart

Poststraat 26-2

3590 Diepenbeek Appartement
66 m² wonen
1 slaapkamers
€225.000

Dit recente gelijkvloerse appartement biedt een heerlijke plek voor rust en gemak midden in het levendige centrum. Met één slaapkamer, een lichtrijke leefruimte en een open keuken die naadloos aansluit op het terras en de tuin, vindt u hier een perfect evenwicht tussen stedelijk wonen en de rust van de natuur.

Naast het appartement krijgt u ook een autostaanplaats en een kelderberging, te kopen voor € 20.000. De locatie is ideaal: op wandelafstand van winkels, restaurants en andere faciliteiten zoals een kinderdagverblijf, dokterspraktijk, bakker en slager. De E-313 is bereikbaar binnen 3 minuten, Hasselt binnen 10 minuten en Bilzen binnen 15 minuten - gemakkelijker kan bijna niet!

Met een totale woonoppervlakte van ongeveer 66m² plus een terras van 8m² en een tuin van 25m², is er voldoende ruimte om te genieten. En parkeerproblemen behoren tot het verleden dankzij de ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Qua indeling vindt u naast de leefruimte met open keuken ook een bergruimte met wasmachineaansluiting, een ruime slaapkamer en een badkamer met douche en dubbele wastafel. De keuken is uitgerust met een Whirlpool oven, koelkast, keramische kookplaat met vier pitten, ingebouwde dampkap en een spoelbak.

Energiezuinig wonen is hier ook geen probleem dankzij het gunstige EPC-label B, de centrale verwarming op aardgas van Vaillant en dubbele beglazing in aluminium.

Let op: dit appartement is momenteel verhuurd.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen met Dario op 0472/09.27.56 of 011/22.19.17. Voor een uitgebreide beschrijving en foto's, bekijk onze website www.limburgsvastgoed.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Poststraat 26-2 - 3590 Diepenbeek - Recent 1 slaapkamer appartement, gelegen op de gelijkvloerse verdieping, voorzien van terras en tuin. Autostaanplaats en kelderberging zijn verplicht bij aan te kopen aan € 20.000,-. Het appartement is centraal gelegen op wandelafstand van het centrum. Tal van faciliteiten in de buurt, o.a. winkels, restaurants, kinderdagverblijf, dokterspraktijk, bakker, slager... E-313 bereikbaar op 3 min, Hasselt op 10 min, Bilzen op 15 min.
Bewoonbare oppervlakte is ca. 66 m² + terras ca. 8 m² + tuin ca. 25m².
Voldoende parkeergelegenheid in onmiddellijke omgeving. Lift aanwezig. Bouwjaar 2010.

INDELING: Inkomhal; Lichtrijke leefruimte met open keuken dewelke toegang verleent middels een schuifraam naar het terras en tuin; Bergruimte met aansluiting wasmachine; Ruime slaapkamer; Badkamer voorzien van een douche, dubbele wastafel met meubel; Apart toilet. De keuken is voorzien van: oven (Whirlpool), frigo, 4 pits keramische kookplaat, ingebouwde dampkap, enkele spoelbak.

GUNSTIG EPC Label: B; CV op aardgas (Vaillant); Dubbele beglazing (ALU).
Momenteel verhuurd.

Voor meer info of een bezichtiging: bel Dario op 0472/09.27.56 of 011/22.19.17. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.limburgsvastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 225.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
66 m2
Referentie
3Q15ZVUPMZBA
Makelaar Code
5152329
EPC Waarde
219 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€225.000 / Limburgs Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com