Kaart

Poststraat 16-1

3590 Diepenbeek Appartement Te Koop
80 m² wonen
1 slaapkamers

Ontdek dit recente gelijkvloerse appartement met één slaapkamer, gecombineerd met de ruimte en vrijheid van een groot terras en afzonderlijke tuin. Ook heeft dit appartement een unieke toegang via een rustige en beveiligde binnenplaats, maar ligt toch centraal op wandelafstand van alle stedelijke gemakken. Met winkels, restaurants, een kinderdagverblijf, dokterspraktijk en meer op steenworp afstand, biedt deze locatie zowel comfort als gemak.

Dit appartement is ook ideaal gelegen voor woon-werkverkeer, met de E-313 bereikbaar binnen 3 minuten, Hasselt op slechts 10 minuten afstand en Bilzen op 15 minuten afstand. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de directe omgeving en is er een lift aanwezig in het gebouw.

Binnen het appartement vinden we een lichtrijke leefruimte met open keuken, die overgaat in het ruime en volledig omheinde terras middels een handig schuifraam. Er is een aparte bergruimte met aansluiting voor de wasmachine en een grote slaapkamer met eigen badkamer. De badkamer is uitgerust met een comfortabele ligbad-douche combinatie en een dubbele wastafel met opbergmeubilair. De keuken is volledig voorzien van moderne apparatuur zoals een oven, koelkast, keramische kookplaat en ingebouwde dampkap.

Het appartement, gebouwd in 2012, heeft een gunstig EPC-label B en is uitgerust met dubbel glas en centrale verwarming op aardgas. De elektriciteit is conform AREI. Momenteel is het verhuurd aan €620 per maand, plus €60 voor algemene kosten. Een autostaanplaats en kelderberging zijn verplicht om aan te kopen voor €20.000.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, bel Dario op 0472/09.27.56 of 011/22.19.17. Bezoek ook onze website www.limburgsvastgoed.be voor meer details en foto's.

* * *

Poststraat 16-1 - 3590 Diepenbeek - Recent 1 slaapkamer appartement, gelegen op de gelijkvloerse verdieping, voorzien van een ruim terras/tuin met aparte toegang. Autostaanplaats en kelderberging zijn verplicht bij aan te kopen aan € 20.000,-. Het appartement is bereikbaar via een afgesloten binnenkoer, toegankelijk via een automatische poort. Rustig, doch centraal gelegen op wandelafstand van het centrum. Tal van faciliteiten in de buurt, o.a. winkels, restaurants, kinderdagverblijf, dokterspraktijk, bakker, slager... E-313 bereikbaar op 3 min, Hasselt op 10 min, Bilzen op 15 min.
Bewoonbare oppervlakte is ca. 80 m² + terras/tuin ca. 27 m².
Voldoende parkeergelegenheid in onmiddellijke omgeving. Lift aanwezig. Bouwjaar 2012.

INDELING: Inkomhal met apart toilet; Lichtrijke leefruimte met open keuken dewelke toegang verleent middels een schuifraam naar het ruim, volledig omheind terras; Bergruimte met aansluiting wasmachine; Ruime slaapkamer met toegang tot de badkamer voorzien van een comfortabel ligbad-douche combinatie, dubbele wastafel met meubel en hangkast. De keuken is voorzien van: oven (Whirlpool), frigo, 4 pits keramische kookplaat, ingebouwde dampkap en spoelbak.

GUNSTIG EPC Label: B; CV op aardgas (Vaillant); Dubbele beglazing (ALU). Elektriciteit is CONFORM AREI.
Momenteel verhuurd aan € 620,- + € 60,- algemene kosten.

Voor meer info of een bezichtiging: bel Dario op 0472/09.27.56 of 011/22.19.17. Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.limburgsvastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
MTFXFGQXA000
Makelaar Code
5152328
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€229.000 / Limburgs Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com