Home Te Koop Appartement 3290 Diest
Schotlandstraat 2-2
Kaart

Schotlandstraat 2-2

3290 Diest Appartement Te Koop
80 m² wonen
365 m² perceel
2 slaapkamers

Dit charmante 2 slaapkamer appartement in het hartje van Diest, ligt in de gezellige Schotlandstraat, een rustige straat die toch centraal gelegen is. Dankzij de vlotte verbinding naar de E313, zijn steden zoals Hasselt, Antwerpen en Lummen gemakkelijk bereikbaar. Ook scholen, winkels, bakkers en openbaar vervoer liggen op wandelafstand, wat deze locatie uitermate interessant maakt.

Het appartement, dat een frisse toets kan gebruiken, verwelkomt je met een ruime inkomhal die toegang geeft tot alle kamers. De woonkamer van 28m² baadt in het licht dankzij de grote ramen en sluit naadloos aan bij de volledig uitgeruste keuken met oven, vaatwasser, gasvuur, koelkast en aansluitpunten voor wasmachine en droogmachine.

Met een bewoonbare oppervlakte van 85m², biedt dit appartement ruimte aan twee volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met bad en wastafel. Comfort wordt gegarandeerd door de vernieuwde elektrische wandketel en een accumulatiekachel in de woonkamer. Het overdekte terras zorgt voor gezellige buitenmomenten.

Verder beschikt dit pand over een handige stockageruimte vlak naast de inkomdeur. Het appartement heeft een EPC-score F, maar we helpen je graag verder om het gewenste label te bereiken. De elektrische keuring is conform, de stedenbouwkundige inlichtingen zijn momenteel in aanvraag. Het appartement ligt niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of overstromingsgebied (P-score A / G-score A) en is onderworpen aan de renovatieplicht van de Vlaamse overheid.

Heb je interesse in dit leuke appartement op een toplocatie? Neem dan contact op met Caitlin via caitlinswaans@janssenenjanssen.be of 0492 70 67 43. Wij helpen je ook graag verder met het berekenen van je mogelijke renovatiekosten!

* * *

Schotlandstraat 2-2 - 3290 Diest - 2 slaapkamer appartement in het centrum van Diest
Leuk appartement met 2 slaapkamers en een knus terras in de Schotlandstraat. Dit leuke op te frissen appartement bevindt zich in een rustige straat met een zeer centrale ligging. Er is een vlotte verbinding naar de E313 wat zich vertaalt in een goed bereik naar Hasselt, Antwerpen en Lummen. Scholen, winkels, bakkers en het openbaar vervoer zijn op wandelafstand.
Wanneer we binnenkomen via de inkomhal is er via de gang toegang tot alle ruimtes. De ruime woonkamer (28 m²) baadt in het licht door de grote ramen met aangrenzend een volledig geïnstalleerde keuken (oven, vaatwasser, gasvuur, frigo en aansluiting was-en droogmachine).
Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 85m² en beschikt over 2 volwaardige slaapkamers. Er is een apart toilet en hier bevindt zich ook de vernieuwde elektrische wandketel. De badkamer is geïnstalleerd met een bad en één wastafel. Het appartement wordt verwarmd met een (accumulatie) kachel die geïnstalleerd is in de living. Tevens is er een overdekt terrasje waar het zeer aangenaam vertoeven is.
Bij het appartement hoort ook een stockage ruimte net aan de inkomdeur van uw appartement.
Dit appartement heeft een energiescore EPC F. Meer info om het gewenste label te behalen helpen wij graag mee verder. De elektrische keuring is conform. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P-score A / G-score A). Dit appartement is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid.
Spreekt dit leuke appartement op goed locatie jullie aan? Contacteer Caitlin via caitlinswaans@janssenenjanssen.be of 0492 70 67 43.
Bereken je renovatiekosten!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 183.000
Kadastraal Inkomen
€ 571
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1964
Grond oppervlakte
365 m2
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
HF1RA3EVIYZZ
Makelaar Code
1317577
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
Niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€183.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com