Home Te Koop Appartement 3290 Diest
Drieharingenstraat 1-2
Kaart

Drieharingenstraat 1-2

3290 Diest Appartement Te Koop

* * *

Drieharingenstraat 1-2 - 3290 Diest - Welkom in de Drieharingenstraat 1/2 te Diest! Op deze centrale locatie vinden we bovenstaand appartement terug, gelegen op de derde verdieping van een kleinschalige residentie. Binnen deze residentie stellen we jullie graag een 2-slaapkamer appartement voor, met privatieve garagebox en privatief terras.

+++ Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Ga dan snel naar https://somvastgoed.be/nl/aanbod/3646669/appartement-te-koop-in-3290-diest +++

Dit appartement biedt een unieke kans om ruim en energiezuinig te kunnen wonen in het hartje van Diest. Zo bevinden het historisch stadscentrum van Diest, in combinatie met de verschillende bezienswaardigheden (Begijnhof, De Citdadel, Het Provinciedomein De Halve Maan...) zich slechts op een boogscheut van dit perceel. Bijkomend garandeert een centrale ligging ook een zeer vlotte verbinding op gebied van woon- en werkverkeer, dit zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Een enorme troef hierbij is dan ook om te kunnen beschikken over een eigen (ruime) parkeergarage, op wandelafstand van het centrum! De privatieve autoberging is dan ook volledig inbegrepen in de prijs!

Kenmerken:
- Onderhoud: Dit appartement (inclusief de gemeenschappelijke delen) werden de voorbije jaren goed onderhouden. Zo werden recent zowel ketel als het dak (van de gemeenschappelijke delen) vernieuwd. Binnenin kan het appartement kan je (mits wat extra liefde en attentie) beschikken over een zeer aangenaam appartement met een overvloed aan natuurlijke lichtinval.
- Energiescore: Geniet van een zeer goede energiescore, wat zou moeten resulteren in gemiddeld lagere energiekosten.
- Op dit eigendom heerst er GEEN renovatieverplichting omv de gunstige energiescore.

Pluspunten van het appartement:
- Het appartement beschikt over een zeer ruime woonkamer met overvloedig natuurlijk lichtinval. Bovendien heb je hier toegang tot het overdekte terras.
- Inbegrepen in deze prijs zit bovendien de aankoop van een privatieve garagebox in het centrum van Diest.

Belangrijk om te vermelden:
- Registratierechten: Dit appartement wordt verkocht onder het gunstige stelsel van registratierechten. Indien U voldoet aan de voorwaarden, kunt U genieten van een gunstiger stelsel van registratierechten, waarbij slechts 3% schrijfgeld betaald dient te worden. Het standaard tarief van registratierechten in Vlaanderen bedraagt 12%.

Als u op zoek bent naar een ruim en energiezuinig appartement, dan is dit de perfecte plek voor u. Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 234.900
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
C7Z6S7LW3SP7
Makelaar Code
MVDiestDriehar1M
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€234.900 / SOM Project
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com