Home Te Koop Appartement 3290 Diest
Sint-Jan Berchmansstraat 2
Kaart

Sint-Jan Berchmansstraat 2

3290 Diest Appartement Te Koop
113 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige dakappartement in het levendige centrum van Diest. Gelegen op een toplocatie met supermarkten, openbaar vervoer en gezellige horecazaken binnen handbereik.

Het appartement bevindt zich op de derde en tevens bovenste verdieping, bereikbaar via lift of trap. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met apart gastentoilet. De inkomhal leidt enerzijds naar de royale leefruimte en anderzijds naar de nachthal. Vanuit de nachthal heb je toegang tot twee volwaardige slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer is uitgerust met een dressing. Daarnaast vind je er een moderne badkamer met lavabo en inloopdouche.

De riante leefruimte biedt voldoende ruimte voor zowel een eethoek als een comfortabele zithoek. Hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De volledig uitgeruste keuken heeft tal van opbergmogelijkheden en een ontbijthoek, aangevuld met een praktische berging/wasplaats.

Geniet van de rust in dit dakappartement, maar ook van het gemak van een eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage. Bovendien heeft het appartement een gunstig EPC-label (B).

Nieuwsgierig geworden? Boek snel je bezoek via info@sophimo.be!

* * *

Sint-Jan Berchmansstraat 2 - 3290 Diest - Welkom in Diest! In het bruisende hart van het centrum, kan je dit dakappartement terugvinden. De nabijheid van supermarkten, openbaar vervoer, de gezellige horecazaken en tal van andere voorzieningen zijn een grote troef die deze locatie te bieden heeft! 

Het appartement is gelegen op de derde en bovenste verdieping en is bereikbaar per lift of trap. Je treedt binnen in de ruime inkomhal met apart gastentoilet die langs de ene kant uitgeeft op de leefruimte en langs de andere kant op de nachthal uitkomt. De nachthal biedt op zijn beurt toegang tot de 2 volwaardige slaapkamers, waarvan de masterbedroom voorzien is van een dressing-gedeelte. Aansluitend vind je de moderne badkamer met lavabo en inloopdouche. De royale leefruimte is voorzien van voldoende plaats voor zowel een eethoek als een gezellige zithoek. Dankzij de hoge plafonds en de raampartijen, ervaar je een versterkt gevoel van ruimte. De volledig ingerichte keuken beschikt over veel opbergmogelijkheden en een ontbijthoek. Bovendien grenst de handige berging/wasplaats aan de keuken.

De rust en kalmte die je ervaart in het dakappartement is een groot voordeel, maar ook je parkeerproblemen zijn opgelost: de verkoop is namelijk inclusief parkeerplaats in de ondergrondse garage met praktische kelderberging, bereikbaar via de achterkant van het gebouw. Ook het gunstige EPC-label (B) is een belangrijk pluspunt!

Benieuwd? Boek snel jouw bezoek ter plaatse via info@sophimo.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
113 m2
Referentie
0FEPGM2LW5JO
Makelaar Code
350-5947080
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€369.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com