Kaart

Oostvesten 12-01

8600 Diksmuide Appartement Te Koop
85 m² wonen
85 m² perceel

Op zoek naar een ruim en comfortabel gelijkvloers appartement in Diksmuide? Laat je dan verleiden door dit uitnodigende appartement dat te koop staat. Met zijn 85 vierkante meter woonoppervlakte, twee slaapkamers en gunstige locatie nabij het stadspark en de Grote Markt, biedt het je alles wat je van een stadsappartement verlangt.

Vanaf het moment dat je binnenstapt, zal je versteld staan van de gezellige leefruimte waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten. De twee ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor zowel een gezin als een koppel, maar ook als investering is dit appartement interessant. De functioneel ingerichte badkamer maakt het geheel compleet.

Wat de locatie betreft, zit je hier helemaal goed. Het stadspark ligt om de hoek voor een ontspannende wandeling en de bruisende Grote Markt met haar winkels, restaurants en evenementen is slechts op wandelafstand. Hier geniet je van de perfecte mix tussen rust en het bruisende stadsleven.

Dit aantrekkelijke appartement in Diksmuide wordt te koop aangeboden voor de prijs van 137.500 euro. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Ontdek zelf de comfortabele combinatie van wonen en leven in het vibrende hart van Diksmuide!

* * *

1. Vraag: Hoeveel slaapkamers heeft dit appartement?
Antwoord: Dit appartement heeft 2 comfortabele slaapkamers.

2. Vraag: Wat is de oppervlakte van dit appartement?
Antwoord: De oppervlakte van het appartement is 85 vierkante meter.

3. Vraag: Wat is de vraagprijs voor dit appartement?
Antwoord: De vraagprijs voor dit appartement is 137.500 EUR.

4. Vraag: Waar ligt dit appartement in de nabijheid van?
Antwoord: Dit appartement ligt nabij het stadspark en op wandelafstand van de Grote Markt van Diksmuide.

5. Vraag: Is dit appartement instapklaar of zijn er nog renovaties nodig?
Antwoord: Dit appartement is instapklaar en vereist geen verdere renovaties.

* * *

Oostvesten 12-01 - 8600 Diksmuide - Te Koop: Ruim gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, nabij het stadspark én op wandelafstand van de Grote Markt van Diksmuide!
Dit uitnodigende appartement, met een oppervlakte van 85m², biedt de ideale combinatie van comfort en een gunstige locatie. Gelegen in de nabijheid van het stadspark en op korte wandelafstand van de bruisende Grote Markt van Diksmuide, geniet u hier van het beste van beide werelden.
Het appartement is instap klaar. De ruime leefruimte is ideaal om te ontspannen en te genieten van gezellige momenten. Met twee comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voor een gezin, koppel of als investeringsmogelijkheid.
De badkamer is functioneel ingericht.
De ligging nabij het stadspark biedt de mogelijkheid voor ontspannende wandelingen, terwijl de nabijheid van de Grote Markt zorgt voor een bruisende omgeving met winkels, restaurants en evenementen.
Dit aantrekkelijke appartement wordt aangeboden tegen een vraagprijs van slechts 137.500 EUR. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Ontdek de perfecte combinatie van comfortabel wonen en het bruisende stadsleven in Diksmuide!

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 137.500
Kadastraal Inkomen
€ 537
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1996
Grond oppervlakte
85 m2
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
F43CQ6BPCCY4
EPC Waarde
488 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20220909-0002669446-RES-
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Jan 2024
€137.500 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com