Home Te Koop Appartement 8600 Diksmuide
Burggraaf Frederikplein 4-0109
Kaart

Burggraaf Frederikplein 4-0109

8600 Diksmuide Appartement Te Koop
104 m² wonen
1497 m² perceel

Ontdek onze ruime appartementen, variërend in grootte van 81m² tot 133m² met diverse mogelijkheden qua indeling. U kunt zowel kiezen voor een gezellig 1-kamerappartement als voor een ruime woning met 3 slaapkamers. Geniet van de sfeer van uw nieuwe thuis door een virtuele rondleiding te volgen via deze link: https://360.zibber.eu/share/collection/7JX8L?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd…

Een van de grote troeven van dit project is zijn centrale locatie. Dankzij een korte wandeling van slechts 5 minuten bereikt u de Grote Markt. Zo geniet u van de levendige atmosfeer in het stadscentrum en profiteert u van een vlotte bereikbaarheid naar andere stadsdelen dankzij dichtbij gelegen openbaar vervoer.

Het toonaangevende architectenbureau WIELFAERT heeft dit project vormgegeven met oog voor detail en maximalisatie van wooncomfort. Er werd veel aandacht besteed aan het creëren van comfortabele leefruimtes, uitgerust met moderne faciliteiten en hoogwaardige afwerkingen.

Bovendien zijn onze appartementen energie-efficiënt ontworpen. Hierdoor draagt u bij aan het behoud van het milieu én bespaart u op uw energiekosten. Door te investeren in duurzame technologieën en materialen zorgen we ervoor dat uw woongenot hand in hand gaat met verantwoord wonen.

* * *

Burggraaf Frederikplein 4-0109 - 8600 Diksmuide - Onze appartementen variëren in grootte van 81 m² tot 133 m² en bieden verschillende types, variërend van 1 tot 3 slaapkamers.
virtuele tour: https://360.zibber.eu/share/collection/7JX8L?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd…

Een van de grote voordelen van dit project is de centrale ligging. De Grote Markt ligt op slechts 5 minuten loopafstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de bruisende sfeer van het stadscentrum. Bovendien is het openbaar vervoer nabij, waardoor u moeiteloos kunt reizen naar andere delen van de stad.

Het ontwerp van het project is toevertrouwd aan het vooruitstrevende architectenbureau WIELFAERT, dat met zorg en aandacht heeft gewerkt aan het gebruiksgenot van de bewoners. We hebben veel aandacht besteed aan het creëren van een comfortabele leefruimte met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen.

Daarnaast zijn onze appartementen energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook uw energiekosten verlaagt. We hebben geïnvesteerd in duurzame technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw woongenot hand in hand gaat met milieuvriendelijkheid.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 344.450
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
1497 m2
Bewoonbare oppervlakte
104 m2
Referentie
5OAK0F9G0X90
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Jan 2024
€344.450 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com