Home Te Koop Appartement 8600 Diksmuide
Burggraaf Frederikplein 8-0309
Kaart

Burggraaf Frederikplein 8-0309

8600 Diksmuide Appartement Te Koop
133 m² wonen
1497 m² perceel

Ontdek onze variëteit aan appartementen met oppervlaktes tussen 81 m² en 133 m². Met verschillende types die variëren van 1 tot 3 slaapkamers, is er een perfecte match voor elke woonwens. Neem alvast een virtuele rondleiding via https://360.zibber.eu/share/collection/7JX8L?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd…

Eén van de sterkste troeven van dit project is ongetwijfeld de centrale ligging. Op slechts 5 minuutjes wandelen van de Grote Markt, heeft u gemakkelijk toegang tot het bruisende stadsleven. Daarnaast ligt het openbaar vervoer bij de hand, ideaal om moeiteloos andere delen van de stad te ontdekken.

Bij het ontwerp van dit project speelde het progressieve architectenbureau WIELFAERT een cruciale rol. Ze besteedden veel zorg aan het optimaliseren van het woongenot van de bewoners. Het resultaat? Een comfortabele leefruimte boordevol moderne gemakken en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Onze appartementen zijn bovendien ontworpen met oog voor energie-efficiëntie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar drukt ook uw energierekening. Door te investeren in duurzame technologieën en materialen, garanderen we dat uw woongenot hand in hand gaat met milieuvriendelijk wonen.

* * *

Burggraaf Frederikplein 8-0309 - 8600 Diksmuide - Onze appartementen variëren in grootte van 81 m² tot 133 m² en bieden verschillende types, variërend van 1 tot 3 slaapkamers.
virtuele tour: https://360.zibber.eu/share/collection/7JX8L?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd…

Een van de grote voordelen van dit project is de centrale ligging. De Grote Markt ligt op slechts 5 minuten loopafstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de bruisende sfeer van het stadscentrum. Bovendien is het openbaar vervoer nabij, waardoor u moeiteloos kunt reizen naar andere delen van de stad.

Het ontwerp van het project is toevertrouwd aan het vooruitstrevende architectenbureau WIELFAERT, dat met zorg en aandacht heeft gewerkt aan het gebruiksgenot van de bewoners. We hebben veel aandacht besteed aan het creëren van een comfortabele leefruimte met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen.

Daarnaast zijn onze appartementen energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook uw energiekosten verlaagt. We hebben geïnvesteerd in duurzame technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw woongenot hand in hand gaat met milieuvriendelijkheid.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 397.200
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
1497 m2
Bewoonbare oppervlakte
133 m2
Referentie
17-I0ZC6UCOG
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Jan 2024
€397.200 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com