Home Te Koop Appartement 8600 Diksmuide
Stationsstraat 2-0201
Kaart

Stationsstraat 2-0201

8600 Diksmuide Appartement Te Koop
91 m² wonen
1497 m² perceel

Ons aanbod van appartementen zijn zeer divers, variërend in omvang van 81 m² tot 133 m² en tevens in het aantal slaapkamers. Of u nu alleenstaande bent op zoek naar een appartement met één slaapkamer, of een gezin op zoek naar een appartement met drie slaapkamers, wij hebben iets voor iedereen.

Voor een virtual tour van ons recent project kan je hier terecht: https://360.zibber.eu/share/collection/7JX8L?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd

Eén van de grootste troeven van dit vastgoedproject is ongetwijfeld de centrale ligging. Met de Grote Markt op slechts 5 minuten loopafstand kunt u ten volle genieten van de bruisende stadssfeer. Daarnaast is ook het openbaar vervoer vlakbij makkelijk beschikbaar, wat u een efficiënte verbinding geeft met andere delen van de stad.

Het gerenommeerde architectenbureau WIELFAERT heeft zich ontfermd over het ontwerp van dit project en heeft daarbij veel aandacht besteed aan woongenot. We bieden comfortabele woonruimtes voorzien van moderne faciliteiten en hoogwaardige afwerkingsmaterialen.

Energie-efficiëntie en duurzaamheid zijn topprioriteiten in onze projecten. Onze appartementen zijn energiezuinig ontworpen, wat niet alleen bijdraagt aan een beter milieu, maar ook uw energiekosten aanzienlijk verlaagt. Door te investeren in duurzame technologieën en materialen hebben we ervoor gezorgd dat uw woonplezier hand in hand gaat met respect voor onze planeet.

* * *

Vraag: Hoe groot zijn de aangeboden appartementen?
Antwoord: De appartementen variëren in grootte van 81 m² tot 133 m².

Vraag: Hoe ver is de Grote Markt van het appartementencomplex?
Antwoord: De Grote Markt ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het appartementencomplex.

Vraag: Welk architectenbureau is verantwoordelijk voor het ontwerp van het project?
Antwoord: Het ontwerp van het project is toevertrouwd aan het vooruitstrevende architectenbureau WIELFAERT.

Vraag: Zijn de appartementen energiezuinig?
Antwoord: Ja, de appartementen zijn energiezuinig. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar verlaagt ook uw energiekosten.

Vraag: Hoe toegankelijk is het openbaar vervoer vanaf de locatie van de appartementen?
Antwoord: Het openbaar vervoer is nabij, waardoor u moeiteloos kunt reizen naar andere delen van de stad.

* * *

Stationsstraat 2-0201 - 8600 Diksmuide - Onze appartementen variëren in grootte van 81 m² tot 133 m² en bieden verschillende types, variërend van 1 tot 3 slaapkamers.
virtuele tour: https://360.zibber.eu/share/collection/7JX8L?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd…

Een van de grote voordelen van dit project is de centrale ligging. De Grote Markt ligt op slechts 5 minuten loopafstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de bruisende sfeer van het stadscentrum. Bovendien is het openbaar vervoer nabij, waardoor u moeiteloos kunt reizen naar andere delen van de stad.

Het ontwerp van het project is toevertrouwd aan het vooruitstrevende architectenbureau WIELFAERT, dat met zorg en aandacht heeft gewerkt aan het gebruiksgenot van de bewoners. We hebben veel aandacht besteed aan het creëren van een comfortabele leefruimte met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen.

Daarnaast zijn onze appartementen energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook uw energiekosten verlaagt. We hebben geïnvesteerd in duurzame technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw woongenot hand in hand gaat met milieuvriendelijkheid.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.550
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
1497 m2
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
QUDF4XJ3LSFZ
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Jan 2024
€259.550 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com