Home Te Koop Appartement 8600 Diksmuide
Burggraaf Frederikplein 8-0111
Kaart

Burggraaf Frederikplein 8-0111

8600 Diksmuide Appartement Te Koop
107 m² wonen
1497 m² perceel

Ontdek onze gevarieerde appartementen, variërend in grootte van 81 tot 133 vierkante meter, en beschikbaar in verschillende types van één tot drie slaapkamers. Voor een diepgaande kijk op de indeling en kenmerken kunt u ons bezoeken via de virtuele tour, beschikbaar op https://360.zibber.eu/share/collection/7JX8L?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd

Een van de belangrijkste pluspunten van dit vastgoedproject is de centrale locatie. De bruisende Grote Markt vindt u al op een korte wandeling van 5 minuten, waardoor u gemakkelijk de energieke stadssfeer kunt opsnuiven. Bovendien is het openbaar vervoer vlakbij, zodat u moeiteloos andere delen van de stad kunt ontdekken.

Het innovatieve architectenbureau WIELFAERT heeft ons project ontworpen met uw woonplezier in gedachten. Zij hebben er zorgvuldig voor gezorgd dat elke woonruimte aangenaam en modern is, met hoogwaardige afwerkingen voor een verhoogd comfort.

Bovendien hebben we bij de ontwikkeling bijzondere aandacht besteed aan energiezuinigheid. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar helpt u ook uw energiekosten te verlagen. Met het oog op duurzaamheid hebben we geïnvesteerd in groene technologieën en milieuvriendelijke materialen, zodat uw woongenot hand in hand gaat met de zorg voor onze planeet.

* * *

Vraag 1: Wat is de grootte van de appartementen in dit gebouw?
Antwoord: De appartementen variëren in grootte van 81 m² tot 133 m².

Vraag 2: Hoeveel slaapkamers hebben de appartementen in dit project?
Antwoord: De appartementen in dit project variëren van één tot drie slaapkamers.

Vraag 3: Waar bevindt het appartement zich in relatie tot de Grote Markt en openbaar vervoer?
Antwoord: Het appartement bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van de Grote Markt en dichtbij openbaar vervoer, wat het reizen naar andere delen van de stad gemakkelijk maakt.

Vraag 4: Wie is verantwoordelijk voor het ontwerp van het project en wat was het doel?
Antwoord: Het ontwerp van het project is toevertrouwd aan architectenbureau WIELFAERT. Het doel was om een comfortabele leefruimte te creëren met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen.

Vraag 5: Zijn de appartementen in dit project energiezuinig?
Antwoord: Ja, de appartementen zijn energiezuinig wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook uw energiekosten verlaagt. Er is geïnvesteerd in duurzame technologieën en materialen.

* * *

Burggraaf Frederikplein 8-0111 - 8600 Diksmuide - Onze appartementen variëren in grootte van 81 m² tot 133 m² en bieden verschillende types, variërend van 1 tot 3 slaapkamers.
virtuele tour: https://360.zibber.eu/share/collection/7JX8L?logo=0&info=0&fs=1&vr=1&sd…

Een van de grote voordelen van dit project is de centrale ligging. De Grote Markt ligt op slechts 5 minuten loopafstand, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de bruisende sfeer van het stadscentrum. Bovendien is het openbaar vervoer nabij, waardoor u moeiteloos kunt reizen naar andere delen van de stad.

Het ontwerp van het project is toevertrouwd aan het vooruitstrevende architectenbureau WIELFAERT, dat met zorg en aandacht heeft gewerkt aan het gebruiksgenot van de bewoners. We hebben veel aandacht besteed aan het creëren van een comfortabele leefruimte met moderne voorzieningen en hoogwaardige afwerkingen.

Daarnaast zijn onze appartementen energiezuinig, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook uw energiekosten verlaagt. We hebben geïnvesteerd in duurzame technologieën en materialen om ervoor te zorgen dat uw woongenot hand in hand gaat met milieuvriendelijkheid.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 294.550
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
1497 m2
Bewoonbare oppervlakte
107 m2
Referentie
4-R-34SX93QP
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Jan 2024
€294.550 / ERA Vastgoed Vandenbussche
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com