Kaart

Stationsstraat 2

8600 Diksmuide Appartement Te Koop
91 m² wonen
100 m² perceel
2 slaapkamers

Dit sprankelende nieuwbouwappartement bevindt zich op de tweede verdieping van de befaamde Residentie Patersvat. Een van de grootste troeven van deze flat is zijn uitmuntende locatie: het nestelt zich pal in het centrum van Diksmuide, vlakbij het station en op een boogscheut van diverse winkels en grootwarenhuizen. Hierdoor zijn alle nodige voorzieningen altijd binnen handbereik.

Het appartement zelf straalt een ongekende lichtrijkheid uit, die je meteen verwelkomt zodra je de gemeenschappelijke inkomhal betreedt. In deze hal vind je eveneens de brievenbussen terug. Vanuit de inkomhal leidt een gastentoilet naar de levendige leefruimte, waar een open keuken het kloppende hart vormt. Deze ruimte is uitgerust met hoogwaardige AEG-toestellen, waaronder een combi-oven, vitrokeramische kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasmachine en spoelbak.

Bovendien biedt dit appartement twee comfortabele slaapkamers en een praktische bergruimte, waar ook alle technische apparatuur zich bevindt. De rust wordt hier perfect gecombineerd met het stedelijke leven dankzij een terras van 9,2 vierkante meter waarop je volledig tot rust kan komen na een drukke dag.

En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt deze parel over een gemeenschappelijke fietsenberging. Een totaalpakket dat deze woning tot een absolute topper maakt!

* * *

Stationsstraat 2 - 8600 Diksmuide - Dit nieuwbouwappartement is gelegen op het 2e verdiep van Residentie Patersvat.
Het appartement heeft een uiterst goede verbinding en is centraal gelegen aan het station van Diksmuide. Diverse lokale handelaars en grootwarenhuizen bevinden zich allen op wandelafstand.
Dit lichtrijk appartement wordt betreden via de gemeenschappelijke inkomhal waar ook de brievenbussen terug te vinden zijn.
Via de inkomhal met apart gastentoilet komt men in de lichtrijke leefruimte .Hier bevindt zich ook de open keuken die voorzien is van een combi-oven, vitro-keramische kookplaat, dampkap, koelkast, vaatwasmachine en een spoelbak (AEG toestellen).
Verder zijn er 2 slaapkamers en een bergruimte waar tevens ook alle technieken toekomen.
Dit rustig gelegen appartement beschikt over een terras van 9,2m².
Uiteraard beschikt deze topper over een gemeenschappelijke fietsberging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.550
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
100 m2
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
SO5H-CZM0Y3C
Makelaar Code
DIK2020160
EPC Certificaat
in aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€259.550 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com