Home Te Koop Appartement 8600 Diksmuide
Grauwe Broedersstraat 36
Kaart

Grauwe Broedersstraat 36

8600 Diksmuide Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Op zoek naar een woning vol comfort en verfijning in het hart van Diksmuide? Dit prachtig gerenoveerde appartement, gelegen op slechts vijf minuten wandelafstand van zowel het treinstation, de Grote Markt als het stadspark, biedt je alles wat je nodig hebt! Houd je van lichte, ruime kamers met een moderne en functionele stijl? Dan zal je vast weg zijn van de grote woonkamer, perfect om lekker te ontspannen. De keuken is volledig uitgerust en functioneel, ideaal voor wie graag culinair uitpakt. Het appartement beschikt bovendien over twee ruime slaapkamers, een badkamer met douche en een apart toilet. Daarnaast biedt de bijkeuken extra bergruimte en is er een handige opslagruimte aanwezig. Zo hoef je je geen zorgen te maken over opbergruimte!

Het kroonjuweel van dit appartement moet wel het grote terras zijn. Met zijn 34m2 en uitzicht op het park is het de perfecte plek om de hele dag van de zon te genieten. Bovendien is er ook een ondergrondse parkeerplaats inbegrepen - een echt pluspunt in de stad!

Dit appartement is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen. Scholen en kinderdagverblijven liggen namelijk op slechts 50 meter afstand. Ondanks de centrale ligging is het er heerlijk rustig. Dus als je snakt naar een oase van rust in de stedelijke drukte, dan is dit instapklare appartement zeker iets voor jou!

* * *

Grauwe Broedersstraat 36 - 8600 Diksmuide - Dit volledig gerenoveerd instapklaar appartement met parkeerplaats gelegen op 5 minuten van het treinstation, de Grote Markt en het stadspark van Diksmuide is perfect voor wie op zoek is naar comfort en verfijning in het hart van de stad. Met een subtiele combinatie van moderne elegantie en functioneel design omvat het een inkomhal, ruime woonkamer, een functioneel uitgeruste keuken, 2 grote slaapkamers, een badkamer met douche, een apart toilet, een bijkeuken met bergruimte en een handige opslagruimte . Bevoorrecht appartement met een groot terras van 34 m2 met uitzicht op het park, de hele dag zonnig. Inclusief een ondergrondse parkeerplaats. Mogelijkheid voor een gezin met kinderen, school en kinderdagverblijf op 50m. Gelegen in een centrale maar rustige omgeving, is dit appartement een oase van rust in de stedelijke drukte.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.080
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
5RPI932LM21O
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€275.000 / Particulier
27 Mar 2024
€268.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com