Home Te Koop Appartement 1700 Dilbeek
Hoogveldlaan 36-B2
Kaart

Hoogveldlaan 36-B2

1700 Dilbeek Appartement Te Koop
102 m² wonen
3 slaapkamers

Kom en ontdek dit stralende appartement in Dilbeek, dat het perfecte evenwicht biedt tussen comfort en bereikbaarheid. Dit appartement betreed je via een ruime inkomhal die je leidt naar een lichtovergoten leefruimte. De keuken biedt alles wat je nodig hebt om je culinaire vaardigheden te laten schitteren. Verder vind je er een apart toilet, een douchekamer en drie gezellige slaapkamers.

Bovendien kun je genieten van een drankje of een goed boek op het eigen terras en is er ook een kelder beschikbaar voor extra bergruimte. Het vastgoed scoort goed qua energie met een gunstige EPC-waarde van klasse B, en een conforme elektrische installatie draagt bij aan de veiligheid en het comfort.

De lage gemeenschappelijke lasten zijn een extra attractie, evenals de overvloedige natuurlijke lichtinval die dit appartement tot een echte parel maken. Het is gunstig gelegen nabij scholen, winkels en openbaar vervoer, met de Ring vlakbij voor een snelle toegang tot alle richtingen. Pendelen naar Brussel is bijvoorbeeld een fluitje van een cent. Ook het Westland shoppingcenter is gemakkelijk bereikbaar voor al je shoppingbehoeften.

Ontdek jouw nieuwe thuis en vraag snel een bezichtiging aan via www.wsb-immo.be. We verwerken momenteel de aanvragen voor een bodemattest en stedenbouwkundige inlichtingen.

Ontdek dit prachtige appartement in Dilbeek nu zelf en geniet van het perfecte evenwicht tussen comfort en bereikbaarheid!

* * *

Hoogveldlaan 36-B2 - 1700 Dilbeek - Ontdek dit prachtige appartement in Dilbeek! Met een ruime inkom, lichte living, keuken, aparte wc, douchekamer, 3 slaapkamers, een terras en kelder biedt het alle comfort. Met een gunstig EPC (B), conforme elektrische installatie, zeer lage gemeenschappelijke lasten, en veel lichtinval is het een echte topper. Gelegen nabij scholen, winkels, openbaar vervoer en de Ring. Je geniet ook van een vlotte verbinding naar Brussel. Het Westland shoppingcenter is ook binnen handbereik. Ontdek jouw nieuwe thuis met deze perfecte mix van comfort en bereikbaarheid!
Aarzel niet en vraag snel een bezoek aan via www.wsb-immo.be.

Bodemattest en stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.131
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1972
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
W9AOPEFZ3QQC
Makelaar Code
5896649
EPC Waarde
197 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
0003102314EPC klasse: BDubbele beglazing: JaType beglazing: Thermische onderbrekingRamen: PvcElektriciteitskeuring: Ja
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
04 Mar 2024
€275.000 / WSB immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com