Home Te Koop Appartement 1700 Dilbeek
Brusselstraat 293
Kaart

Brusselstraat 293

1700 Dilbeek Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Kom thuis in Ferentino, waar stijlvol en ecologisch verantwoord wonen centraal staat. Gesitueerd in het landelijke Dilbeek, geniet je hier van rust en groen. Toch ligt de bruisende stad Brussel op slechts een steenworp afstand. Ferentino biedt een perfecte mix van comfort en luxe die naadloos aansluit bij jouw ideale woonervaring.

De residentie van Ferentino bestaat uit 20 prachtige appartementen, variërend in grootte en indeling. Of je nu op zoek bent naar een appartement met één slaapkamer of ruimte wilt voor een gezin met drie slaapkamers, Ferentino heeft het allemaal. De woningen hebben een woonoppervlakte die varieert tussen de 87m² en 128m².

Elk appartement is voorzien van een of meerdere terrassen en/of tuinen. Daarnaast hebben de drie penthouses op de bovenste verdieping een prachtig uitzicht. Maar Ferentino biedt meer dan alleen een ideale ligging. Deze residentie combineert vakmanschap op hoog niveau, moderne architectuur en prachtige buitenruimtes. Je vindt deze verborgen parel in het begeerde, groene landschap rondom Brussel.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op met nieuwbouwspecialist Deborah Coppens. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 0472 72 73 70 of via deborah.coppens@living-stone.be.

* * *

Brusselstraat 293 - 1700 Dilbeek - Welkom in Ferentino! 

Ferentino staat voor stijlvol en ecologisch verantwoord wonen in het landelijke Dilbeek, op slechts een steenworp afstand van de bruisende hoofdstad. Ontdek de perfecte mix van comfortabel en luxueus wonen.

Met in totaal 20 appartementen, variërend van 1 tot 3 slaapkamers en een woonoppervlakte van 87m² tot 128m², biedt deze residentie voor elk wat wils. Elk appartement beschikt over een of meerdere terrassen en/of tuin, terwijl de 3 penthouses op de derde verdieping een mooi uitzicht bieden.
Ferentino is de ultieme keuze voor wie op zoek is naar meer dan alleen een ideale ligging. Het is de ultieme combinatie van vakmanschap op hoog niveau, moderne architectuur en prachtige buitenruimtes. Deze parel ligt verscholen in het begeerde groene landschap rondom Brussel. 
Wens je meer informatie? Neem contact op met nieuwbouwspecialist Deborah Coppens op 0472 72 73 70 of via deborah.coppens@living-stone.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
GDO3OGESLQQM
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€325.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com