Home Te Koop Appartement 1700 Dilbeek
Kattebroekstraat 199A
Kaart

Kattebroekstraat 199A

1700 Dilbeek Appartement Te Koop
302 m² perceel
3 slaapkamers

Ervaar het comfort en de luxe van dit gloednieuwe project bestaande uit twee royale en prachtig afgewerkte duplexappartementen. Dit kleinschalige bouwproject, met slechts twee entiteiten, bevindt zich op een perceel van 3a02ca, waarbij de goede ligging en de hoogwaardige afwerking een grote plus zijn.

Het zeer ruime duplexappartement, dat maar liefst 133 vierkante meter beslaat, is gelegen op de eerste en tweede verdieping aan de voorkant van het gebouw en heeft drie slaapkamers en een groot terras.

Op de eerste verdieping treft u een bijzonder ruime en lichte woonkamer van 62 vierkante meter met een compleet ingerichte open keuken. Er is ook een hal voorzien met toilet. De tweede verdieping beschikt over drie royale slaapkamers met oppervlakten van 20, 13 en 12 vierkante meter. Twee hiervan bevinden zich aan de voorzijde van het gebouw, met toegang tot een royaal terras van 23 vierkante meter. Daarnaast vindt u op deze verdieping een grote, luxueus afgewerkte badkamer en een ruime wasplaats.

Op het gelijkvloers van het gebouw bevindt zich een garage met automatische poort en kelder. Het appartement is voorzien van zonnepanelen en een verwarmingssysteem met condensatieketel en radiatoren. Ook is er een ventilatiesysteem geïnstalleerd. Het appartement is afgewerkt met semi-massief parket, met uitzondering van de badkamer.

De BTW-tarief bedraagt 21% van de totale verkoopprijs. Dit prachtige appartement beschikt bovendien over een zeer gunstige energiescore. Waar wacht u nog op? Ontdek vandaag nog dit nieuwbouwproject en maak uw droom van luxueus wonen waar!

* * *

Kattebroekstraat 199A - 1700 Dilbeek - Nieuwbouwproject met 2 zeer ruime en mooi afgewerkte duplexappartementen. Een kleinschalig nieuwbouwproject met 2 entiteiten op een grond van 3a02ca met goede ligging en hoogwaardige afwerking.

Zeer ruim duplex appartement 133m² met hoogwaardige afwerking gelegen op de 1ste en 2de verdieping aan de voorzijde van het gebouw met 3 slaapkamers en groot terras.

1ste verdieping: zeer ruime living 62m² met veel lichtinval en volledig ingerichte open keuken, hal met toilet.

2de verdieping: 3 ruime slaapkamers (20; 13 en 12m²) waarvan 2 aan de voorzijde van het gebouw uitgevend op een groot terras 23m², grote luxueus afgewerkte badkamer en ruime wasplaats.

Op het gelijkvloers: garage met automatische poort en kelder.

Fietsenberging voorzien - zonnepanelen - CV met condensatieketel en radiatoren - ventilatiesysteem - vloerbekleding: semi-massief parket behalve in de badkamer.

BTW tarief = 21% op de totale verkoopprijs
zeer gunstige energiescore

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 379.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
302 m2
Referentie
X3X1J6BTI037
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€379.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com