Home Te Koop Appartement 5500 Dinant
Rue Adolphe Sax 88
Kaart

Rue Adolphe Sax 88

5500 Dinant Appartement Te Koop
104 m² wonen
2 slaapkamers

Gelegen aan de schilderachtige oevers van de Maas en in het hart van Dinant, dicht bij allerlei faciliteiten en voorzieningen, vindt u dit prachtige en ruime 2-kamerappartement. Deze woning is een onderdeel van de residentie "La voix cuivrée", een gewilde locatie voor zij die houden van stedelijk wonen met een vleugje natuur.

Op de derde verdieping van het gebouw, bereikbaar via een lift, ademt dit appartement charme en comfort uit. Een prominente functie van dit appartement is het goed gepositioneerde terras dat een adembenemend uitzicht op de Maas biedt. Een ideale plek om te genieten van een rustig ontbijt of om 's avonds te ontspannen.

Binnenin krijgt u ruimte en efficiënte planning, met een grote woonkamer die naadloos leidt naar de open en volledig uitgeruste keuken. Daarnaast is er een bijkeuken voor extra opslag. De nachthal leidt naar twee rustige slaapkamers en een moderne badkamer. Verder beschikt dit appartement over een gesloten garage in de kelder, ideaal voor het veilig parkeren van uw auto.

Met een PEB B certificaat is het appartement uitstekend geïsoleerd, inclusief dubbele beglazing, en verkeert het in een goede algemene staat. Het biedt ook individuele stadsverwarming op gas, wat het een energiezuinige optie maakt. Met zijn geweldige locatie en hoogwaardige kenmerken, is dit appartement een uitstekende investeringsmogelijkheid.

Dit geweldige 2-kamerappartement is nu beschikbaar voor €315.000, onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaar. Mis deze kans niet en ontdek het vandaag nog!

* * *

Rue Adolphe Sax 88 - 5500 Dinant - Aan de oevers van de Maas, in het centrum van Dinant dicht bij alle faciliteiten en voorzieningen, mooi, ruim 2-kamerappartement in de residentie "La voix cuivrée".
Deze woning ligt op de 3e verdieping van een gebouw met een lift. Het beschikt over een terras en een garage.
Samenstelling:
Derde verdieping: inkomhal met aparte wc, een grote woonkamer met een goed blootgesteld terras met zicht op de Maas, open ingerichte keuken, bijkeuken, nachthal, 2 slaapkamers en een badkamer.
Kelder: gesloten garage
Zijn troeven: PEB B, goede isolatie en dubbele beglazing, goede algemene staat, individuele stadsverwarming op gas, goede investering
Onmiddellijk te ontdekken!!! 315.000 € ONDER VOORBEHOUD VAN AANVAARDING DOOR DE EIGENAAR

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 287.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
104 m2
Referentie
YWZMFL1WOMQ1
Makelaar Code
156-19942
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€287.000 / C21 Immo Demeuse
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com