immo Kaart

Buizegemhof 17, 2650 Edegem

Appartement Te Koop in Edegem
72 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Buizegemhof 17 - 2650 Edegem - Algemeen:
Ontdek de perfecte combinatie van comfort en rust in dit recente (bouwjaar 2015) 1-slaapkamer appartement, ideaal gelegen op het gelijkvloers van een sfeervol complex in een doodlopende wijk. Met een eigentijdse uitstraling en doordachte indeling biedt dit appartement een warme thuisbasis. Grote troef is de ruime en leuke tuin met tuinhuis.
Er is mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse staanplaats aan €17.500,00.

Kenmerken:
Ligging: Geniet van de voordelen van privacy en sereniteit in een doodlopende wijk. Toch ben je slechts een steenworp verwijderd van essentiële voorzieningen, scholen, openbaar vervoer en winkels.
Gelijkvloers gemak: Geen gedoe met trappen! Dit appartement op het gelijkvloers biedt gemakkelijke toegang en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een praktische en toegankelijke woonruimte.
Ruime slaapkamer: De goed verlichte slaapkamer biedt voldoende ruimte voor rust. Een groot raam laat natuurlijk licht binnenstromen en creëert een aangename sfeer.
Open Keuken en woonkamer: De open plattegrond zorgt voor een naadloze overgang tussen de keuken en de woonkamer, waardoor een uitnodigende ruimte ontstaat voor gezelligheid.
Privé buitenruimte: Ontspan buitenshuis op je eigen privéterras en tuin, ideaal voor ochtendkoffie, avondaperitieven of gewoon om van de frisse lucht te genieten.

Vaste kosten bedragen €125,00/maand (syndicus, blokpolis, kuisen v/d gangen, onderhoud lift, elektriciteit gem. delen en spaarreserve)

Dit appartement is niet alleen een woning, maar een investering in levenskwaliteit. Of je nu op zoek bent naar je eerste woonst, een gezellige plek voor twee, of een slimme investering in onroerend goed, dit appartement past perfect in jouw plaatje. Neem vandaag nog contact met ons op via 03/459.89.59 om een bezichtiging in te plannen en je toekomstige thuis te ontdekken!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
AIRTQCUX1ORM
Makelaar Code
2762
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com