Kaart

2650 Edegem Appartement
76 m² wonen
1345 m² perceel
2 slaapkamers
€234.000

Ontdek dit schitterende appartement, strategisch gelegen op een toplocatie in Edegem! Hier heeft u centraal wonen, maar toch in een rustige, residentiële omgeving. Dit 2-slaapkamerappartement bevindt zich op de tweede verdieping en beslaat een oppervlakte van 76 vierkante meter. Het is ideaal gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels en parken. Dankzij de nabijheid van grote invalswegen en autostrades heeft u een vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd door een inkomhal met ingebouwde kasten. Van hieruit bereikt u de ruime en lichte leefruimte, gezellig warm dankzij een gashaard en afgewerkt met laminaat. De keuken, volledig geïnstalleerd, sluit naadloos aan bij de leefruimte. Een apart gastentoilet bevindt zich eveneens in de inkomhal. De ruime masterbedroom, de gastenkamer en de badkamer zijn allemaal via deze hal te bereiken. De badkamer biedt een douche, een wasmeubel en een aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Het appartement wordt verder gekenmerkt door een terras, ideaal voor ontspannende momenten. Een garage, die verplicht aangekocht dient te worden voor 25.000 euro, en een kelderberging maken het plaatje compleet. Op zoek naar een appartement dat comfort en een centrale ligging naadloos combineert? Dan is dit 2-slaapkamerappartement in Edegem exact wat u zoekt!

Dit vastgoed beschikt over een conformiteitsattest voor elektrische installaties en heeft een energieprestatiecertificaat met een score van 218 kWh/m² per jaar.

Vergeet de bijzonderheden van dit appartement niet: een toplocatie, een terras en een garage. Dit is echt een buitenkans die u niet mag missen! Neem snel contact op om dit juweeltje te bezichtigen.

* * *

Prachtig appartement op 2de verdieping (76m²) voorzien van 2 slaapkamers met terras en garage op toplocatie te Edegem!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Edegem, centraal, residentieel maar tevens rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, parken, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!

Indeling: Inkomhal, Leefruimte, keuken, nachthal, gastentoilet, masterbedroom, 1 gastenkamer, badkamer, terras en kelderberging.

Omschrijving: U betreedt het appartement via de inkomhal met ingemaakte kasten, deze geeft toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met gashaard, op laminaat. Aansluitend vindt u de geïnstalleerde keuken. Via de inkomhal, met aparte gastentoilet, treft u de ruime masterbedroom en gastenkamer, allen lichtrijk. Tot slot hebben we de badkamer, deze is afgewerkt met douche, wasmeubel en aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het appartement is alsook voorzien van een terras, garage ( verplicht bij aan te kopen aan 25.000 EUR) en kelderberging.

Kortom:  appartement op 2de verdieping (76m²) met 2 slaapkamers,  terras, garage en berging op toplocatie te Edegem!

Bijzonderheden: 
- Toplocatie
- Terras
- Garage

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv 
EPC: 218 kWh/m²jaar

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 234.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1977
Grond oppervlakte
1345 m2
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
G6LG7DUQI2K5
Makelaar Code
136645
EPC Waarde
185 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€234.000 / Heylen Vastgoed
10 Mar 2024
€240.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com