Kaart

2650 Edegem Appartement Te Koop
76 m² wonen
20756 m² perceel
1 slaapkamers
€378.036
Lening simuleren

Ontdek deze prachtige nieuwbouw assistentiewoning van 76m² in Edegem. Gelegen in de gloednieuwe residentie "Elysia Park", biedt deze woning een perfecte balans tussen comfort en bereikbaarheid. De ligging zorgt voor een vlotte verbinding met grote invalswegen en de autostrade. Bovendien is het openbaar vervoer dichtbij en bevinden winkels, scholen en andere omliggende gemeenten zich in de nabijheid. Het stadscentrum en het gemeentelijk park van Edegem zijn ook vlakbij.

Bij binnenkomst in de assistentiewoning wordt u verwelkomd door een inkomhal met technische ruimte, voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Hierdoor bent u verzekerd van alle praktische gemakken. De hal leidt u naar de ruime en lichte woonkamer met een volledig geïnstalleerde keuken. De woonkamer geeft toegang tot het zonnige terras, waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op het aangelegde plein. De woning heeft een ruime masterbedroom verbonden aan een badkamer uitgerust met een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

In lijn met het concept van een assistentiewoning is elk onderdeel van de woning, inclusief het sanitair en terras, toegankelijk voor rolstoelgebruikers. U kunt rekenen op de diensten van 'Meridia' voor assistentie. Verder beschikt het appartement over een gemeenschappelijke fietsenberging.

De maandelijkse kosten zijn € 142, dit omvat het onderhoud van de gang, tuin, lift en gemeenschappelijke delen, alsook de minuterie, blokpolis en syndicus. De assistentieservice kost € 10,85 per dag (+ € 2,48/dag voor een tweede persoon).

De woning is te koop exclusief 12% BTW, registratiekosten en notariskosten.

Met een prachtig zonnig terras en gelegen in een nieuwe residentie, is deze serviceflat op toplocatie in Edegem een echte buitenkans. Het Energieprestatiecertificaat (EPB) bedraagt 67 kWh/m² per jaar.

* * *

Prachtige nieuwbouw assistentiewoning (76m²) voorzien van één slaapkamer en terras op toplocatie te Edegem!
Ligging: Gelegen in een gloednieuwe residentie "Elysia Park" te Edegem. Vlotte verbinding naar grote invalswegen, autostrade en dichtbij openbaar vervoer! Nabij winkels, scholen en omliggende gemeenten. Dichtbij centrum en gemeentelijk park van Edegem!Indeling: Inkomhal, technische ruimte, leefruimte, keuken, terras, masterbedroom en badkamer.

Omschrijving: U betreedt de assistentiewoning via de inkomhal voorzien van technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De inkomhal geeft toegang tot de open en lichtrijke leefruimte met de volledig geïnstalleerde keuken. De lichtrijke leefruimte geeft u toegang tot het zonnige terras met uitzicht op het aangelegde plein. Voorts vindt u de ruime masterbedroom met aansluitend de badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wasmeubel. Tot slot beschikt het appartement over een gemeenschappelijke fietsenberging.Bijzonderheden: Het betreft een assistentie woning. Hierdoor is alles toegankelijk voor rolstoelgebruikers (ook het sanitair en terras). De assistentie-services worden verzorgd door 'Meridia'. Maandelijkse provisie: € 142/maand: onderhoud gang, onderhoud tuin, onderhoud lift, onderhoud gemeenschappelijke delen, minuterie, blokpolis, syndicus. Assistentieservice: € 10,85/dag (+ € 2,48/dag voor een 2e persoon)Kortom: Prachtige serviceflat (76m²) voorzien van 1 slaapkamer en terras op toplocatie te Edegem!Prijs: Exclusief 12 % BTW, registratiekosten, notariskosten!Bijzonderheden:
- nieuwe residentie
- gemeenschappelijke fietsenberging
- zonnig terrasVg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv 
EPB: 67 kWh/m²jaar

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 378.036
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
20756 m2
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
ODEWP6Q8WJ9W
Makelaar Code
139081
EPC Waarde
67 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€378.036 / Heylen Vastgoed
10 Mar 2024
€383.036 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com