Home Appartement 2650 Edegem
Dokter Frans Hemeryckxlaan 21
Kaart

Dokter Frans Hemeryckxlaan 21

2650 Edegem Appartement
90 m² wonen
Prijs op aanvraag

Kom op zaterdag 23 maart langs voor de kijkdag (op afspraak) van dit prachtig gerenoveerde gelijkvloerse appartement. Gelegen in de gewilde Buizegem-wijk te Edegem, maakt deel uit van een kleinschalig gebouw. Door de grote raampartijen banen de zonnestralen zich een weg door het hele appartement.

Binnen kom je terecht in een inkomhal met ruimte voor een vestiaire. Hieruit krijg je toegang tot de ruime woonkamer die overvloeit in de open, volledig uitgeruste keuken. Het appartement telt twee slaapkamers en beschikt over een zeer ruime berging met aansluitingen voor wasmachines. De royale badkamer herbergt een inloopdouche en dubbel lavabomeubel. Daarnaast is er een apart toilet met handenwasser.

Parketvloeren en kwaliteitsmaterialen worden moeiteloos gecombineerd tot een warme, huiselijke sfeer. Aan de achterzijde van het appartement strekt zich een ruim zonneterras uit over de gehele breedte van de gevel.

Dit appartement is volledig up-to-date en op technisch vlak volledig in orde - inclusief conform keuringsattesten. Ook op energievlak zijn er interessante voordelen zoals de aanwezigheid van vloerverwarming, een warmtepomp en gevelisolatie. Een ondergrondse garage kan voor 17.500 euro extra mee aangekocht worden.

Ben je benieuwd? Voor meer informatie, grondplan of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64). Bezoek zeker ook onze website reds.be voor verdere documentatie rond dit gerenoveerd appartement te Edegem.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dokter Frans Hemeryckxlaan 21 - 2650 Edegem - We treffen dit schitterend gerenoveerd appartement op het gelijkvloers van een kleinschalig gebouw, op de gegeerde Buizegem-wijk te Edegem. Dankzij grote raampartijen baadt het hele appartement in het daglicht. Mooie parket en kwaliteitsvolle materialen zorgen voor een aangename en huiselijke sfeer in elke ruimte.
Indeling: Inkomhal met plaats voor een vestiaire, een ruime living, een open ingerichte keuken, 2 slaapkamers, een zeer ruime berging met aansluitingen voor de wastoestellen, een ruime badkamer met een inloopdouche en dubbel lavabomeubel, een apart toilet met handenwasser en een grote kelder. Bovendien is er achteraan een zonnig gevelbreed terras. Met het oog op energiezuinigheid werden moderne technieken geïnstalleerd zoals vloerverwarming, warmtepomp, gevelisolatie enz.. Een garage (onder het gebouw) dient mee te worden aangekocht aan 17.500 euro.
Kenmerken: - Schitterend EPC, - Technisch volledig op punt (conforme keuringsattesten), - Volledig gedocumenteerd (post-interventiedossier), - Beperkte maandelijkse kosten, - Maar vooral: supergezellig appartement,...
Grondplan en documentatie op reds.be.
Voor meer informatie of een bezichtiging, neem gerust contact op met Daniël via mail (daniel@reds.be) of telefoon (0475.25.30.64).

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
UN10XQAF9CE9
EPC Waarde
87 kWh/m2
EPC Label
A
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com