Home Appartement 2650 Edegem
Edegemsestraat 46
Kaart

Edegemsestraat 46

2650 Edegem Appartement
112 m² wonen
99 m² perceel
1 slaapkamers
€339.000

Edegemsestraat 46 - 2650 Edegem - Rustig wonen net buiten de stad, in een zeer gegeerde buurt in Mortsel? Dat kan hier, in deze prachtige duplex penthouse, tot in de puntjes gerenoveerde duplex met maar liefst 3 slaapkamers, 2 badkamers, een zalig lichte leefruimte én een dakterras met open vergezicht, vlakbij Mortsel Oude-God.
In een kleinschalig gebouw met slechts 3 units, vind je op de tweede en derde verdieping deze lichte, ruime duplex waar je zo kunt intrekken. Via de verzorgde gemeenschappelijke inkomhal met fietsenberging, z’n mooie gemarmerde tegelvloer en strakke zwarte houten trap, ga je naar de tweede verdieping. In de open inkomhal heb je plaats voor een grote vestiaire, maar evengoed installeer je hier een bureau of speelruimte. De warme parketvloer die je hier ziet, loopt door over het hele appartement.
3 mooie kamers & een unieke leefruimte De drie slaapkamers, badkamer en de ruime berging bevinden zich op deze verdieping, de leefruimte met open keuken en het dakterras een verdiepje hoger. De ruime, lichte master bedroom vind je aan de straatzijde, met een ensuite badkamer eraan. Met z’n mooie XL-tegel in marmerlook lijkt het dit wel een luxueuze hotelbadkamer, inclusief grote inloopdouche, lavabo met meubel en spiegelkast, toilet, handdoekenradiator en ventilatiesysteem. Verderop in de hal passeer je de handige, betegelde berging, waar je was- en droogmachine netjes uit het zicht staan. De twee andere slaapkamers bevinden zich achteraan, en hebben ook een warme parketvloer en een mooie lichtinval. De volledig betegelde gastenbadkamer met inloopdouche, hangtoilet en badkamermeubel bevindt centraal tegenover de slaapkamers.
Via de open, houten trap ga je naar de derde en bovenste verdieping, waar je de prachtige leefruimte binnenstapt: een plek van maar liefst 38 m², met een open leefkeuken, plaats voor een groot salon én een eethoek. Het licht valt hier royaal binnen, zowel vooraan, door de grote hoge ramen, als achteraan, door het kamerbrede schuifraam, met zicht op het heerlijke dakterras.
Dakterras deluxe Aan het keukeneiland kan je met z’n vieren eten aan de toog, met zicht op de geïnstalleerde, strakke keuken. Die heeft een inductievuur, ingewerkte dampkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast met diepvries, en heel wat kastruimte. Het dakterras is het échte pareltje van deze duplex, met z’n open zicht, mooie, grijze XL-tegel en groene grassen, en z’n noordwest-oriëntering. Dat betekent: géén hitte, en wel de namiddag- en avondzon op je terras!
Alles bij de hand, net buiten de stad Je woont hier in een rustige buurt met veel jonge gezinnen, op een absolute hotspot in Mortsel: Oude God, waar je keuze te over hebt qua winkels, supermarkten, openbaar vervoer (tram, bus, velo-station en trein). Van hieruit ben je zo de stad in en weer uit en ook voor wat groen hoef je hier nooit ver. Handig: ook de Ring is op slechts 5 minuutjes rijden en het fijne park Oude-God ligt net om je hoek.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
99 m2
Bewoonbare oppervlakte
112 m2
Referentie
S8K65AL97GMZ
Makelaar Code
12549
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€339.000 / Immovasta
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com