immo Kaart

Molenstraat 105, 9900 Eeklo

Appartement Te Koop in Eeklo

Molenstraat 105 - 9900 Eeklo - Betaalbaar. Groen. Wonen.

MOLENPARK, HET GROENE HART VAN EEKLO

Welkom in Molenpark, waar binnenkort misschien wel jouw appartement zal verschijnen in het groene hart van Eeklo. Molenpark wordt een ontmoetingsplaats waar je met vrienden, familie en andere bewoners in alle rust kan ontspannen midden in een groene omgeving. Laat je kinderen met een gerust hart ravotten in het nieuwe park, weg van het drukke verkeer. Door de ondergrondse en bovengrondse parking aan de rand van het park te plaatsen wordt immers een autovrije zone gecreëerd.

WONEN IN DE STAD

Geniet van de dynamiek en de energie die de stad Eeklo met zich meebrengt. Dankzij de ligging aan de Molenstraat heb je alles bij de hand. Op zondag te voet naar de bakker gaan of ‘s avonds genieten van een terrasje op het Marktplein zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. De dynamiek van de stad wordt ook via de verticale architectuur weerspiegeld in de architectuur van de stadsappartementen.

THUISKOMEN IN HET GROEN

Na een drukke dag toch even tot rust komen in een kalme omgeving? Dat kan in Molenpark, een rustgevende groene oase die toegankelijk is voor iedereen en die bovendien vrij is van verkeer. Dankzij het park bieden de stadsappartementen het beste van twee werelden.

KWALITATIEVE AFWERKING

Binnen garanderen de kwalitatieve afwerking met sterke hedendaagse materialen en een focus op degelijkheid een maximaal comfort. Gecombineerd met maximale lichtinval krijgt jouw appartement een frisse en moderne look. Dankzij de ruime terrassen kan je bovendien volop genieten van de stadszichten.

EEN NIEUWE BUURT IN DE STAD

Molenpark ligt in het hart van Eeklo, de centrumstad van Meetjesland. Deze nieuwbouw appartementen liggen op wandelafstand van het centrum van Eeklo, supermarkten en scholen. Geniet van alle faciliteiten die de stad te bieden heeft, terwijl je zelf in een groen en autovrij park vertoeft. Ga sporten in één van de sportfaciliteiten op fietsafstand of maak een uitstap met de auto of de trein naar Gent. Zin in een wandeling in de natuur? Ga wandelen in het Galgenhof of ontdek wat het Provinciaal domein Het Leen te bieden heeft.

EEN HART VOOR DE PLANEET

Voor de promotor is duurzaamheid een kernwaarde. Het neemt in alle projecten een centrale plaats in. Ook in Molenpark. Zo zetten ze niet alleen maximaal in op kwalitatief groen en het hanteren van strenge energienormen, maar gaan ze nog veel verder:
- Een warmtenet voorziet de volledige site op een efficiënte en duurzame manier van warmte
- Zonnepanelen maken het project meer zelfvoorzienend
- Groendaken en wadi’s zorgen voor een natuurlijke waterinfiltratie
- Ook op vlak van mobiliteit is het project future-proof

De stadsappartementen in Molenpark beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers.

Mogelijkheid tot een btw-reductie van 21% naar 6% bij de aankoop van uw appartement in Molenpark!

WIL JE MEER INFORMATIE?
Vraag de brochure aan of maak meteen een afspraak via 09 377 38 36 - tina@immovdw.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 237.962
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
YNEKFQ80N2ZK
Makelaar Code
Eeklo - Molenpark - Stadsappar
Prijs Geschiedenis
30 Jul 2023
€237.962 / Immo Van De Woestijne
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com