Home Te Koop Appartement 9900 Eeklo
Tieltsesteenweg 75
Kaart

Tieltsesteenweg 75

9900 Eeklo Appartement Te Koop
67 m² wonen
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Investeren in Villa Moeie is een zekere investering in jezelf, je familie en de toekomst. Dit prachtige woonproject voor senioren biedt een erkende assistentiewoning waarin je optimaal van je gouden jaren kunt genieten. Het centrale doel van Villa Moeie is het aanbieden van een veilige, comfortabele woonomgeving die levenslange zekerheid biedt, aangevuld met diensten en ondersteuning die specifiek op de behoeften en wensen van de bewoners worden afgestemd. Een keuze voor Villa Moeie is een keuze voor een onbezorgd leven.

Gezien de toenemende vergrijzing zijn serviceflats op een hoogwaardige locatie en met gegarandeerde hulp bijzonder in trek voor verhuur. Je beschikt dan direct over de ideale locatie en zorgverlening als je deze zelf nodig hebt. Het rendement van je investering is dan ook drievoudig: huurinkomsten als je er niet zelf woont, woongenot als je dat wel doet en vastgoedwaarde door de uitstekende locatie.

De aankoopkosten zijn afhankelijk van het gebruik: je betaalt 6% BTW onder voorwaarden als je er zelf woont, en 12% BTW als je het als investering aankoopt. Kortom, Villa Moeie is een fantastische kans om te investeren in je toekomst.

* * *

Tieltsesteenweg 75 - 9900 Eeklo - Investeren in Villa Moeie, is investeren in jezelf, je familie en toekomstige generaties!

Het prachtige woonproject laat senioren genieten van hun zilveren jaren in een erkende assistentiewoning. Villa Moeie wil een levenslange garantie bieden op een veilige en comfortabele woonomgeving die wordt aangevuld met diensten en ondersteuning, aangepast aan de unieke wensen en noden van de bewoners. Wie kiest voor Villa Moeie, kiest voor een zorgeloos leven.

Met de steeds toenemende vergrijzing zijn serviceflats op een goede locatie en met zorggarantie in de verhuring erg gegeerd. Later beschikt u dan meteen over de ideale locatie en zorgverlening, wanneer u er zelf gebruik van wil maken. Uw rendement is dus drievoudig: huurinkomsten indien u er niet zelf in woont, woongenot wanneer u dat wel doet en meerwaarde op vastgoed gezien deze mooie locatie.

Aankoop aan 6% BTW onder voorwaarden bij eigen bewoning en 12 % BTW bij investering.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
67 m2
Referentie
MWT7BLTJ71H0
Makelaar Code
verhuurde-assistentiewoningen-
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com