Home Te Koop Appartement 9900 Eeklo
Tieltsesteenweg 2-Bus-2
Kaart

Tieltsesteenweg 2-Bus-2

9900 Eeklo Appartement Te Koop
92 m² wonen
1 slaapkamers

Dit instapklare appartement, dat centraal gelegen is nabij warenhuizen en scholen, biedt een ideale locatie voor uw gezin of als lucratieve vastgoedinvestering. Met een doordachte indeling die zowel stijl als comfort garandeert, is de ruimtelijke en lichte leefruimte voorzien van een eethoek en bureau. De praktische keuken leidt naar een extra eetplaats. Een tweepersoonskamer, een apart toilet bij de ingang en een badkamer uitgerust met een wastafel en douche maken de lay-out compleet. Voor extra ruimte beschikt het appartement over een koer waar u zich meteen thuis zal voelen.

Daarnaast is er in het gebouw een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Maar dit appartement gaat verder dan alleen wonen. Het biedt ook een uitstekende, betaalbare optie voor vastgoedbelegging. Gelegen in Eeklo, een groeiregio die volop aandacht krijgt van investeerders uit nabijgelegen grote steden zoals Gent en Brugge, belooft dit te investeren in een veelbelovende toekomst.

Of u nu op zoek bent naar uw nieuwe woning of een slimme investering, dit appartement in Eeklo is een kans die u niet wilt missen. Wacht niet langer en contacteer Vastgoed Unicum vandaag nog op 09 336 16 15 of via mail op info@vastgoedunicum.be voor een bezichtiging. Ervaar zelf de unieke kenmerken, betaalbaarheid en het potentieel dat dit appartement te bieden heeft.

* * *

Tieltsesteenweg 2-Bus-2 - 9900 Eeklo - Dit instapklaar appartement is centraal gelegen vlakbij warenhuizen en scholen, kortom de ideale ligging voor uw gezin of uw goed renderende vastgoedinvestering.

De indeling van het appartement is zorgvuldig ontworpen om comfort en stijl te bieden. Een ruime leefruimte met veel licht en een eetplaats met bureau.
Aan de praktische keuken is er aansluitend een extra eetplaats voorzien. Verder zijn er nog een tweepersoons kamer, een apart toilet aan de inkom en een badkamer voorzien van wastafel en douche, aanwezig. Om het appartement compleet te maken is er nog een koer aanwezig. Kortom, een plek waar u zich meteen thuis zult voelen.

In het gebouw is er een gemeenschappelijke fietsenberging aanwezig.

Maar dit appartement is meer dan alleen een plek om te wonen; het is ook een uitstekende en betaalbare vastgoedbelegging. Eeklo, een groeiregio die volop ontdekt wordt door investeerders uit de aanpalende grote steden Gent en Brugge, biedt een veelbelovende toekomst voor wie slim wil investeren.

Of u nu op zoek bent naar uw nieuwe thuis of een verstandige investering, dit appartement in Eeklo is een kans die u niet mag missen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf dit unieke appartement met goede betaalbaarheid en potentieel die dit appartement te bieden heeft!

Aarzel niet en contacteer dan Vastgoed Unicum op 09 336 16 15 of mail naar info@vastgoedunicum.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 189.000
Kadastraal Inkomen
€ 893
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
07CLMN73B44C
Makelaar Code
spir5972
EPC Waarde
377 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240308-0003169824-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€189.000 / Vastgoed Unicum
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com